Tarayıcım Opera GX. Bilgisayarım her açıldığında kumar sitesi ya da absürt başka siteler açıyor, korsan oyun falan da yüklemedim, Malwarebytes ile taramada yaptım, virüs falan da çıkmadı. Çözümü nedir tam olarak?
Opera GX kullanmamanızda fayda var, çünkü veri sattığına dair iddialar mevcut. Kanıtlanıp kanıtlanmadığını bilemiyorum ama Brave veya Firefox gibi daha güvenli alternatiflere geçmenizi öneririm.
Opera GX kullanmamanızda fayda var, çünkü veri sattığına dair iddialar mevcut. Kanıtlanıp kanıtlanmadığını bilemiyorum ama Brave veya Firefox gibi daha güvenli alternatiflere geçmenizi öneririm.
Kaspersky ve hitmanpro ile ekstra tarama yapın. Bilgisayarınıza virüs girmiş olma ihtimali yüksek. Tarayıcı olarak özelleştirme istiyorsanız Vivaldiyi tavsiye edebilirim kesinlikle.
HitmanPro cleans malware, viruses, trojans, keyloggers, rootkits, trackers, ransomware and spyware while HitmanPro.Alert provides continuous scanning in real time.
Kaspersky ve HitmanPro ile ekstra tarama yapın. Bilgisayarınıza virüs girmiş olma ihtimali yüksek. Tarayıcı olarak özelleştirme istiyorsanız Vivaldi'yi tavsiye edebilirim kesinlikle.
HitmanPro cleans malware, viruses, trojans, keyloggers, rootkits, trackers, ransomware and spyware while HitmanPro.Alert provides continuous scanning in real time.
Download Malwarebytes AdwCleaner 2025 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance.
Download Malwarebytes AdwCleaner 2025 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance.