Opera GX kullanılır mı?

Peki sizce Firefox nasıl devam edilebilir mi? Şu an memnunum fakat Opera daha iyi dedi arkadaşlarım ondan sordum.

Neden Opera önermiyorsunuz acaba merak ettim?
1) Ciddi gizlilik şikayetleri var ve 2016'da 1 milyona yakın kişinin şifreleri Opera Sync data-breach sonucu sızdırıldı.
2) Söyledikleri özellikler göz boyuyor. Reklam engelleyici YouTube'da çalışmıyor, sözde RGB sadece iki renk ve arayüz hayatımda gördüğüm en çirkin arayüzlerden biri olabilir. Ek olarak VPN'i aşırı yavaş, hatta VPN bile değil. Proxy.
3) En fazla 2. RAM kullanan Chromium tarayıcı ve karşılığında performans artısı sağlamıyor. Hala hantal. Vivaldi'ye geçirdiğim insanları dinlerseniz Opera GX'in ne kadar hantal bir çöp olduğunu anlarsınız.

Azınlığın kullandığı tarayıcıları kullanmak ego tatminliği falan mı yapıyor anlamadım. Güvenlik sorunları diyorsunuz sanki sizi takip ediyorlar sizin şifrenizi merak ediyorlar. Ona bakarsanız işletim sisteminizde güvenli değil o zaman. Oyunda oynamayalım. Direk bilgisayar kullanmayalım. İstesende istemesende data gönderiyorsun yani yapılacak bir şey yok arkadaşlar. %80 kesim Chrome kullanıyor diye onu kullanmak zorunda değilsiniz ama bu yaptığınızda yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…