Opera GX'in tasarımı çok hoşuma gidiyor ama bazı kişiler veri satıyor falan diyor pek inanmıyorum çünkü diğer tarayıcılar da veri satıyor.
Benim sorum şu: Opera GX kullanılır mı? Kullanılmaz ise nedeni ne? Veri satıyor demeyin başka neden söyleyin.
Opera GX'in tasarımı çok hoşuma gidiyor ama bazı kişiler veri satıyor falan diyor pek inanmıyorum çünkü diğer tarayıcılar da veri satıyor.
Benim sorum şu: Opera GX kullanılır mı? Kullanılmaz ise nedeni ne? Veri satıyor demeyin başka neden söyleyin.
Kullanilmaz bana gore. GX Corner disinda pek bir ozelligi oldugu dusunmuyorum. Guvenlik sikintilarida cabasi. Firefox oneririm. Tabi ki guclu bir sisteminiz varsa.
Hocam Opera GX tabii ki de kullanılır. Veri satma gibi herhangi bir olayı yok bence. Kendim 3 ay deneyimleyip Google Chrome'a geri döndüm. Çok memnun kalmıştım.
Hocam Opera GX tabii ki de kullanılır. Veri satma gibi herhangi bir olayı yok. Kendim 3 ay deneyimleyip Google Chrome'a geri döndüm. Çok memnun kalmıştım.
Uzgunum ama bu iddianizi kanitlama sansiniz yok. Ama internete baktiginizda Opera GX'in guvenilirligi ile ilgili bir cok makale ve yazi gorebilirsiniz.