Opera GX kullanılır mı?

Bende diyorum ki, cılkını çıkartmazlarsa ruhunuz duymaz. Satarlar. Yeterince paranız varsa masa altından el sıkışmak çok da zor değil.

Böyle bir şey mümkün değil bazı insanlar sadece bunları denetleyerek para kazanıyorlar ve sayıları da bayağı fazla.
El altından para verme durumu da dediğiniz gibi oluyor ama parayı aldıktan sonra da dava açıyorlar.

Hespi Chrome'un değiştirilmiş hali, bu yüzden en Chrome öneririm. Uğraşmaya gerek yok diğerleriyle.

Firefox'un size selamları var.

Hayır Opera kendisi bir Pua zararlı Trojan Droperlar ile veya istenmeyen program olarak inen bir yazılım eğer bir programı next>next diye kurarsan bilgisayarına iki şey iner 1.AVG 2.Opera
Saçma. Opera bazı kişilerce istenmeyen bir yazılım olabilir ama normalde alakası yok. PUA demek "Potansiyel olarak istenmeyen uygulama" demek. İstenmiyor olma potansiyeli var. Bunun sebebi de Opera'nın agresif reklamları. Ona bakarsan uzun bir dönem Yandex Browser ve Bing bu şekilde dağıtıldı. Bing Bar sürekli DX9 ile birlikte yükleniyordu dikkat etmezsen. Ms Edge yine PUA. Kimsenin Ms Edge için ağladığını görmedim. Trojan Droperlar ile akalası yok. Bir kere Trojan yazılımı güncel bir sisteme indiremiyorsun.

Ben ne Yandex'i savundum ne Edge'yi onlarda ayrı bir reklam çabası kullanılmıyorsa yazılımınız demek ki sevilmiyor zorla insanlara indirmeye çalışıyorlar. Ayrıca bazı zararlı yazılımlar yanlarında istenmeyen programda yüklemektedir.

Açık kaynak olmayan tarayıcı kullanmam. Librewolf ya da Ungoogled Chromium öneririm.

Biraz daha araştırma asonucu Vivaldi'ye geçme kararı aldım. Şu anda indiriyorum. Vivaldi tarayıcısını 2-3 hafta kadar bi deneyimleyeceğim. O da aynı Edge ve Brave gibi bir süre sonra sayfalar yavaş açılırsa internetim iyi olmasına rağmen Opera GX geçeriz.

Çinli ajanların senin gibi sıradan birini araştırmasını bekliyorsan sen biraz safsın (kusura bakma ama öylesin).
Bunun için tüm Dünya ile savaşmam gerekecek ama, benim verilerin benim tercihim dostum. Bunu anlamayacak kadar düşünmüyorsunuz.

Son düzenleme:
Bu konu bundan daha fazlası. Diğer mesaja aldırmayın. Veriler para. Bir ülkeyle savaşacağın zaman, savaş sadece silahlardan ibaret olmuyor. Bilgi önemli. Yani bilgileri önemsiz görmek boş bir muhabbet.
Katılıyorum. Bunu desem senin verin çok mu önemli diyorlar. Önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…