Opera GX kullanılmalı mı?

fifth22

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Opera GX kullanıyorum. Tarayıcıda aradığım tek şey hızlı olması. Önerebileceğiniz tarayıcıları dikkate alacağım.

Chromium tabanlı olduğu için diğer tarayıcılardan çok da farklı olmayacaktır. Şahsen Edge ve Chrome'u daha hızlı ve tepkisel buluyorum. Açık kaynak aranıyorsa Brave de önerebilirim. Ancak tarayıcı önerisinde son önereceğim Opera ve türevleri olur.

Hocam hafif bir tarayıcı ancak ben temaları hariç pek önemli bulmadım. İndirme sınırlayıcısı falan da var tabi. Edge kullanıyorum yeni chromium tabanlı olanı çıktığı günden beridir. Şiddetle öneririm.

Chrome tavsiye ederim. Opera GX defalarca kullandım. Çok gereksiz yere işlemci kullanımı var. Microsoft Edge'ye göz atabilirsin.

Herkese merhabalar. Opera GX kullanıyorum. Tarayıcıda aradığım tek şey hızlı olması. Önerebileceğiniz tarayıcıları dikkate alacağım.
Ben Opera kullanıyorum. Gayet memnunum. Hızı falan her şeyi ile gayet iyi. Ama Edge'yi daha hızlı bulanlar gördüm. Ben şuan değilde yeni sistem aldığımda Edge'yi de denemeyi düşünüyorum. İkisinde göz atabilirsiniz.

Bildiğim kadarıyla Opera GX'de ne kadar RAM ve internet kullanacağını ayarlayabiliyorsun ve benim önerim memnunsan devam et ben düz Opera'yı kullanmayı daha çok seviyorum. Opera iyidir.

Deli gibi problem yaşıyorum, arada sırada tüm hesaplar siliniyor, tarayıcıyı açarken hata veriyor, Youtube'de hiç bir video tam erkan olmuyor vb. şeyler. Değiştirmeye üşendiğim için normale geçmiyorum yoksa normal kullanıyordum buna geçmez olaydım her video açışımda F11 yapmak zorunda kalıyorum.

Opera yavaş bir tarayıcı. Çok eklenti olduğundan dolayı. Çok fazla veri toplamaktadır. Size önerim Vivaldi. Hızlı ve çok fazla RAM harcamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…