SalihBerkayÇ Femtopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 98 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #21 O Görkem dedi: Sistemini yoruyor, yavaş ve bilgi satıyor. Sadece Opera GX'in çıkıp biz bilgi satıyoruz demediği kaldı, herkes biliyor artık bu muhabbeti. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, bilgi konusunda baya satıyorlar verileri.
O Görkem dedi: Sistemini yoruyor, yavaş ve bilgi satıyor. Sadece Opera GX'in çıkıp biz bilgi satıyoruz demediği kaldı, herkes biliyor artık bu muhabbeti. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, bilgi konusunda baya satıyorlar verileri.
4 447080 Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 832 Çözümler 4 18 Temmuz 2021 #22 O Görkem dedi: Sistemini yoruyor, yavaş ve bilgi satıyor. Sadece Opera GX'in çıkıp biz bilgi satıyoruz demediği kaldı, herkes biliyor artık bu muhabbeti. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam siz başka web tarayıcısı kullanın ben de başka tarayıcı kullanayım. Herkes istediği tarayıcı kullanabilir.
O Görkem dedi: Sistemini yoruyor, yavaş ve bilgi satıyor. Sadece Opera GX'in çıkıp biz bilgi satıyoruz demediği kaldı, herkes biliyor artık bu muhabbeti. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam siz başka web tarayıcısı kullanın ben de başka tarayıcı kullanayım. Herkes istediği tarayıcı kullanabilir.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 18 Temmuz 2021 #23 447080 dedi: Tamam hocam siz başka web tarayıcısı kullanın ben de başka tarayıcı kullanayım. Herkes istediği tarayıcı kullanabilir. Genişletmek için tıkla... Tabi ki, sizin kararınız.
447080 dedi: Tamam hocam siz başka web tarayıcısı kullanın ben de başka tarayıcı kullanayım. Herkes istediği tarayıcı kullanabilir. Genişletmek için tıkla... Tabi ki, sizin kararınız.