presicent Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #11 xianfw dedi: Diğer sitelerdeki oturumlarım dahil mi? Genişletmek için tıkla... Diğer sitedeki oturumları Google Hesabınıza kaydettiyseniz eğer dahildir.
xianfw dedi: Diğer sitelerdeki oturumlarım dahil mi? Genişletmek için tıkla... Diğer sitedeki oturumları Google Hesabınıza kaydettiyseniz eğer dahildir.
xianfw Femtopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #12 presicent dedi: Diğer sitedeki oturumları Google hesabınıza kaydettiyseniz eğer dahildir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun.
presicent dedi: Diğer sitedeki oturumları Google hesabınıza kaydettiyseniz eğer dahildir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun.
presicent Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #13 xianfw dedi: Chrome bana göre de daha seri ve sade bir tarayıcı. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, her bilgisayar aynı değil. Kimilerinde seri, kimilerinde yavaş..
xianfw dedi: Chrome bana göre de daha seri ve sade bir tarayıcı. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, her bilgisayar aynı değil. Kimilerinde seri, kimilerinde yavaş..
XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 482 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Ağustos 2025 #14 xianfw dedi: Peki Chrome'a geçerken verileri nasıl taşıyacağım Chrome'a? Genişletmek için tıkla... Yüklerken başlangıç ekranında veri taşı der. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2025
xianfw dedi: Peki Chrome'a geçerken verileri nasıl taşıyacağım Chrome'a? Genişletmek için tıkla... Yüklerken başlangıç ekranında veri taşı der.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.522 Makaleler 4 Çözümler 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #15 Bence Chrome
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 616 Çözümler 2 13 Ağustos 2025 #16 Hangisi hoşuna gidiyorsa onu kullanmaya devam et. Yayıncılar chrome kullanıyor diye kullanmak zorunda değilsin. Bana göre ikisi de değil. Vivaldi veya Brave öneririm.
Hangisi hoşuna gidiyorsa onu kullanmaya devam et. Yayıncılar chrome kullanıyor diye kullanmak zorunda değilsin. Bana göre ikisi de değil. Vivaldi veya Brave öneririm.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.751 Makaleler 1 Çözümler 12 13 Ağustos 2025 #17 Kendim zen kullanıyorum ve başka tarayıcıda yapamam ama illaki Google altyapısını kullanacak derseniz Brave.
Kendim zen kullanıyorum ve başka tarayıcıda yapamam ama illaki Google altyapısını kullanacak derseniz Brave.