Opera GX mi iyi yoksa Chrome mu iyi?

Bence opera çünkü bişey indirmeden otomatik reklam engelleyicisi,kenar çubuğunda ne istersen whatsapp, instagram, twitch tarzı tüm uygulamalar var. Çok kullanışlı üstelik vpn fln kendiliğinden kurulu.
Chrome da hepsini üste koyabilirsin ve daha kullanışlı olur. Gözü rahatsız etmez, kocaman yer kaplamaz.

Reklam engelleyici eklenebilir, VPN de zor bir şey değil.

Gereksiz, oyuncu diyerek milleti kandıran bir tarayıcı. Yavaş da ayrıca. Bir sürü gereksiz detay vs var.

Denedim ve hoşuma giden tek şeyi arkada hafif müzik oluyor. O güzel ancak o da istediğin zaman kapatamayınca bezdiriyor.

Tabi ki her insan kendi sistemine göre kullanır. Hangisi daha kolay ve rahat geliyorsa onu kullanmalı.

Edge de Chromium motoruna geçti ve Edge tarayıcısında Chrome eklentileri çalışıyor. Edge ile Chrome mağazasına girip istediğim eklentiyi kuruyorum. Bu yüzden Edge tek tarayıcı olarak yetiyor bana. Ayrıca eskiden devlet kurumu siteleri İnternet Explorer ile daha uyumluydu. Uyum açısından ne olur ne olmaz diye Microsoft'un tarayıcısı hep kenarda durur masaüstünde. Opera ve Firefox bazen siteleri hatalı gösterebiliyor. Chrome ve Edge bu hususta daha güvenilir.

Chrome bilgisayarımın içinden geçiyor ondan Opera GX kullanıyorum yoksa Chrome daha iyi.

Chrome kullananlar için eklenti önerilerim VPN olarak ZenMate reklam engelleyicide uBlock Origin öneririm.
Bu iki eklentiyi Edge'de Chrome Mağaza açıp kurdum. Özellikle uBlock Origin'de sayfadaki istediğin kutucuğu veya ögeye sağ tıklayıp yok edebiliyorsun ve bunu uBlock o sayfayı her açtığında otomatikmen yok ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…