S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 5 Ocak 2021 #11 For East Troop dedi: Diğer şeyleri yapayım mı hocam? Genişletmek için tıkla... Appdata klasörlerine bir bak, orada Opera klasörleri varsa onları sil. O kadar, başka bir şey yapmana gerek yok :3
For East Troop dedi: Diğer şeyleri yapayım mı hocam? Genişletmek için tıkla... Appdata klasörlerine bir bak, orada Opera klasörleri varsa onları sil. O kadar, başka bir şey yapmana gerek yok :3
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 5 Ocak 2021 #12 Samotne Ciasteczka dedi: Appdata klasörlerine bir bak, orada Opera klasörleri varsa onları sil. O kadar, başka bir şey yapmana gerek yok :3 Genişletmek için tıkla... Tamamdır Hocam.
Samotne Ciasteczka dedi: Appdata klasörlerine bir bak, orada Opera klasörleri varsa onları sil. O kadar, başka bir şey yapmana gerek yok :3 Genişletmek için tıkla... Tamamdır Hocam.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 19 Şubat 2021 #13 muleka40 dedi: Opera'da güvenlik sorunu olduğunu düşünmüyorum. Varsa bile keşbiş olsun şu ana kadar gitmiştir tüm mailler hesaplar. Genişletmek için tıkla... Oh, i don't think so. Gizliliğe önem veren kaliteli tarayıcı önerisi Opera GX'de spyware bulunuyor diyorlar ama hala kimse dava etmedi. Ama yine de Brave ya da Vivaldi kullanabilirsiniz. Kanıtı nerede? Gizlik açısından iyi değil doğru. Ama zararlı yazılım olduğunun bir haberini göremedim şimdiye kadar. www.technopat.net Opera — Spyware Watchdog
muleka40 dedi: Opera'da güvenlik sorunu olduğunu düşünmüyorum. Varsa bile keşbiş olsun şu ana kadar gitmiştir tüm mailler hesaplar. Genişletmek için tıkla... Oh, i don't think so. Gizliliğe önem veren kaliteli tarayıcı önerisi Opera GX'de spyware bulunuyor diyorlar ama hala kimse dava etmedi. Ama yine de Brave ya da Vivaldi kullanabilirsiniz. Kanıtı nerede? Gizlik açısından iyi değil doğru. Ama zararlı yazılım olduğunun bir haberini göremedim şimdiye kadar. www.technopat.net Opera — Spyware Watchdog
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 29 Nisan 2021 #14 Samotne Ciasteczka dedi: Appdata klasörlerine bir bak, orada Opera klasörleri varsa onları sil. O kadar, başka bir şey yapmana gerek yok: 3 Genişletmek için tıkla... Baktım Opera Software vardı ama boştu sildim bende. UwU
Samotne Ciasteczka dedi: Appdata klasörlerine bir bak, orada Opera klasörleri varsa onları sil. O kadar, başka bir şey yapmana gerek yok: 3 Genişletmek için tıkla... Baktım Opera Software vardı ama boştu sildim bende. UwU