Opera GX RAM kullanımı çok arttı ve RGX çalışmıyor

Makaleler
1
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2666MHz CL16 Single Ram
Asus H410M-K
I3 10100-F
STRIX GTX 1050TI
TOSHIBA 1 TB HDD
WD 240 GB SSD
Meslek
Öğrenci
Selam hocalarım, birkaç haftadır Opera GX'te inanılmaz bir RAM kullanımı artışı var. Tek sekmede bazen +1 GB oluyor ve nedense bazen şu soldaki Instagram'a bastığımda bir süre sonra 4-5 GB sadece Instagram kullanıyor. Ayrıca RGX ayarımda bozuldu. Ne yapsam yapayım çalışmıyor. A/b şeklinde bölme tuşuda çalışmıyor. Nedense ciddi bir şekilde bozuldu tarayıcı. Opera'ya geçeyim dedim orada da aynı RGX sorunu mevcut ve o yüzden Opera GX'i silip tekrar yükledim ama nafile.
Yardımcı olabilecek hocalarıma şimdiden teşekkür ederim.

Selam hocalarım, birkaç haftadır Opera GX'te inanılmaz bir RAM kullanımı artışı var. Tek sekmede bazen +1 GB oluyor ve nedense bazen şu soldaki Instagram'a bastığımda bir süre sonra 4-5 GB sadece Instagram kullanıyor. Ayrıca RGX ayarımda bozuldu. Ne yapsam yapayım çalışmıyor. A/b şeklinde bölme tuşuda çalışmıyor. Nedense ciddi bir şekilde bozuldu tarayıcı. Opera'ya geçeyim dedim orada da aynı RGX sorunu mevcut ve o yüzden Opera GX'i silip tekrar yükledim ama nafile.

Ayarlardan ayarla pmu CPU ve RAM kullanımı ama tavsiyem Microsoft Edge kullan Opera çok RAM ve CPU yiyor.

Ayarlardan ayarla pmu CPU ve RAM kullanımı ama tavsiyem Microsoft Edge kullan Opera çok RAM ve CPU yiyor.

Öyle yapınca kullanılamaz hale geliyor tarayıcı hocam, biraz Edge baktım ama çok beğenemedim. Ayrıca Opera verilerini aktarmam lazım çünkü her şeyim bu tarayıcıda ve bana RGX özelliği lazım maalesef.

Brave öneririm. Ayrıca RAM hafızanız yüksekse normaldir.
Brave çok duydum şu sıralar araştırma içerisindeyim, RAM hafızası dediğiniz şey ne oluyor hocam anlatabilir misiniz? Birde bu sorun bir anda patlak verdi yani eskiden beri yok.

Çöp tarayıcı. Edge kullanmanızı tavsiye ederim.

RAM hafızası dediğiniz şey ne oluyor hocam anlatabilir misiniz?
gdhjfjb.png

Takılı RAM kısmında yazan.

RAM hafızası deyince başka bir şey anladım kusura bakmayın, 8 GB RAM'im var hocam ve normalde yetiyordu ama son birkaç haftadır çok saçma bir şekilde fazla RAM kullanıyor Opera GX ve özellikle Instagram.

Çöp tarayıcı. Edge kullanmanızı tavsiye ederim.

Edge çok beğenemedim.

Chrome kullanın geçin.

Eskiden Chrome kullanıyordum zaten, şu an Brave ile Chrome arasında gidip geliyorum açıkçası. Keşke şu RGX özelliği diğer tarayıcılarda da olsaydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı