Opera GX reklam engelleyici YouTube reklamlarını engellemiyor

Gerek birçok özelliği, gerek birçok kolaylığı ile Opera GX kullanıyordum uzun zamandır. Fakat dün bir sorunla karşılaştım. Reklam engelleyicisi açık olmasına rağmen YouTube reklamları çıkmaya devam ediyor. Opera'ya hem alıştığım hem de uzun zamandır kullandığım için başka bir tarayıcıya geçmek istemiyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Şimdiden cevap verecek herkese teşekkür ediyorum.

Opera GX keyfe keder reklam engelliyor öyle olması normal eğer mağaza varsa uBlock Origin veya AdBlock Plus kurarsanız sorununuz çözülür.

Gerek birçok özelliği, gerek birçok kolaylığı ile Opera GX kullanıyordum uzun zamandır. Fakat dün bir sorunla karşılaştım. Reklam engelleyicisi açık olmasına rağmen YouTube reklamları çıkmaya devam ediyor. Opera'ya hem alıştığım hem de uzun zamandır kullandığım için başka bir tarayıcıya geçmek istemiyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Şimdiden cevap verecek herkese teşekkür ediyorum.
Bende aslında sorun yok ama kaldırıp tekrardan yüklemeyi dener misiniz? Belki ayarlarda da sorun olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı