Çözüldü Opera GX resim yükleme özelliği Edge'e eklenebilir mi?

• Konuyu başlatan Sweak
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 628
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sweak

Hectopat
Daha fazla  
Opera GX'te mesela Imgur'a resim yükleyeceğimiz zaman resmi kopyalamamız yetiyor ve yükle kısmında SS alınan resim gözüküyor ve direkt olarak yüklüyoruz. Ben Microsoft Edge kullanmaya geçtim ve öyle bir özellik yok. Herhangi bir eklenti ile ekleyebiliyor muyuz? Sürekli masaüstüne indirip sonra siteye yüklemek zor oluyor.

Çözüm
Lightshot eklentisini kullanabilirsin. Ama uygulamasını tavsiye ederim.

Uygulama üzerinden hem düzenelme hem de direkt olarak Lightshot'un kendi sitesine yükleyebilirsin. Yüklemeden sonra otomatik bağlantı kopyalama gibi özellikleri de var. Ayrıca kendi hesabında oturum açıp, resimlere sonradan erişebilirsin.

Sharex'in de galiba sitelere yükleme özelliği vardı.

Ayrıca diğer alternatiflere de bakabilirsin.

Ben basit ve hızlı olmasından dolayı Lightshot kullanıyorum. Forumda konulara görsel çıkarırken falan kullandığım uygulamadır.
Lightshot eklentisini kullanabilirsin. Ama uygulamasını tavsiye ederim.

Uygulama üzerinden hem düzenelme hem de direkt olarak Lightshot'un kendi sitesine yükleyebilirsin. Yüklemeden sonra otomatik bağlantı kopyalama gibi özellikleri de var. Ayrıca kendi hesabında oturum açıp, resimlere sonradan erişebilirsin.

Sharex'in de galiba sitelere yükleme özelliği vardı.

Ayrıca diğer alternatiflere de bakabilirsin.

Ben basit ve hızlı olmasından dolayı Lightshot kullanıyorum. Forumda konulara görsel çıkarırken falan kullandığım uygulamadır.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı