Fury23
Hectopat
Daha fazla
Opera GX kullanmaya yeni başladım. Çok fazla artısını da gördüm fakat sıkıntım şu, örneğin bir YouTube videosu açıyorum. Ardından başka bir sekmeye giriyorum, işimi yapıyorum, geri YouTube'a geçince sayfayı yeniliyor, burada vs. hiç kimsenin çözümü çalışmadı, eklentiler vs. birçok şey denedim ama olmadı
. Sadece YouTube'a özel bir şey değil, tüm sayfalarda yapıyor inatla yeniliyor ve internetim 12Mbps'i aşmadığı için çok sorun oluyor, kriz geçirtiyor.
Edit: Yardımcı olmak isteyen tüm herkese teşekkür ederim, sorun RAM ve CPU kısıtlamasını tamamen kaldırdığımda çözüldü. Eğer bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa CPU ve RAM kısıtlamasını fulden kapatın. Eğer RAM'iniz 4 GB ise ve siz 4.00 kısıtlama koysanız bile bunu RAM'den kazanmak için otomatik olarak yapıyor, fulden kapatırsanız çözülüyor.
Edit: Yardımcı olmak isteyen tüm herkese teşekkür ederim, sorun RAM ve CPU kısıtlamasını tamamen kaldırdığımda çözüldü. Eğer bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa CPU ve RAM kısıtlamasını fulden kapatın. Eğer RAM'iniz 4 GB ise ve siz 4.00 kısıtlama koysanız bile bunu RAM'den kazanmak için otomatik olarak yapıyor, fulden kapatırsanız çözülüyor.