Çözüldü Opera GX sayfa yenilemesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fury23

Hectopat
Daha fazla  
Opera GX kullanmaya yeni başladım. Çok fazla artısını da gördüm fakat sıkıntım şu, örneğin bir YouTube videosu açıyorum. Ardından başka bir sekmeye giriyorum, işimi yapıyorum, geri YouTube'a geçince sayfayı yeniliyor, burada vs. hiç kimsenin çözümü çalışmadı, eklentiler vs. birçok şey denedim ama olmadı :(. Sadece YouTube'a özel bir şey değil, tüm sayfalarda yapıyor inatla yeniliyor ve internetim 12Mbps'i aşmadığı için çok sorun oluyor, kriz geçirtiyor.

Edit: Yardımcı olmak isteyen tüm herkese teşekkür ederim, sorun RAM ve CPU kısıtlamasını tamamen kaldırdığımda çözüldü. Eğer bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa CPU ve RAM kısıtlamasını fulden kapatın. Eğer RAM'iniz 4 GB ise ve siz 4.00 kısıtlama koysanız bile bunu RAM'den kazanmak için otomatik olarak yapıyor, fulden kapatırsanız çözülüyor.

Opera GX kullanmaya yeni başladım çok fazla artısını da gördüm fakat sıkıntım şu örneğin bir YouTube videosu açıyorum ardından başka bir sekmeye giriyorum işimi yapıyorum geri YouTube'a geçince sayfayı yeniliyor, burada vs. hiç kimsenin çözümü çalışmadı eklentiler vs. birçok şey denedim ama olmadı :(. Sadece YouTube'a özel bir şey değil tüm sayfalarda yapıyor inatla yeniliyor ve internetim 12Mbps'i aşmadığı için çok sorun oluyor kriz geçirtiyor.
Bende uzun zamandır Opera GX kullanıyorum ve dediğin sorunu hiç yaşamadım.

Başka bir tarayıcı kullanmak istese kullanırdı zaten. O tarayıcı kullanmak istiyor. Ve sorununu nasıl çözebileceğini soruyor. Yeni tarayıcı önerisi istemiyor.
Sorununu çözün o zaman kardeşim. Ben öneride bulundum? Birçok şey denemiş ve bundan rahatsız interneti de kötü? Sorununu çözdüm Chrome kullanın dedim?

Chrome yüksek ram ve yüksek CPU kullanımından dolayı tercih etmiyorum.
Merhaba, Vivaldi'ye geçmenizi öneririm eğer yüksek cpu ve ram kullanıyorsa en iyi seçenek vivaldi gerçekten kalitesini bilen Vivaldi kullanır isterseniz şu makaleyi okuyabilirsiniz. Kalitesini görürsünüz.

Merhaba, Vivaldi'ye geçmenizi öneririm eğer yüksek CPU ve RAM kullanıyorsa en iyi seçenek Vivaldi gerçekten kalitesini bilen Vivaldi kullanır isterseniz şu makaleyi okuyabilirsiniz. Kalitesini görürsünüz.

Hocam adam sorununa çözüm arıyor yeni tarayıcı önerisi değil başlık.

Sorununu çözün o zaman kardeşim. Ben öneride bulundum? Birçok şey denemiş ve bundan rahatsız interneti de kötü? Sorununu çözdüm Chrome kullanın dedim?
Ya af edersiniz ama adam salak mı ? Düşünemiyor mu başka tarayıcıya geçmeyi? Demek ki başka tarayıcıya geçmek istemiyor ki size sorunu mu nasıl çözeceğim diyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı