Çözüldü Opera GX sayfa yenilemesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ya af edersiniz ama adam salak mı ? Düşünemiyor mu başka tarayıcıya geçmeyi? Demek ki başka tarayıcıya geçmek istemiyor ki size sorunu mu nasıl çözeceğim diyor.
Tamam kardeşim en iyi sensin en bilgili sensin çöz sorununu o zaman? Adam'ın yazdığını doğru düzgün okumadığınızı varsayıyorum. 12Mbps internet ile bu sorun ile baş edemiyor çözümünü bilmiyorum ve öneride bulunuyorum çok iyiysen çöz sorununu? Ben Opera GX'te onun çözümü olduğunu düşünmüyorum eğer rahatsız oluyorsanız Vivaldi gibi tarayıcılara geçip rahatlayabilirsiniz diyorum. Bu kadar basit.

Tamam kardeşim en iyi sensin en bilgili sensin çöz sorununu o zaman? Adam'ın yazdığını doğru düzgün okumadığınızı varsayıyorum. 12Mbps internet ile bu sorun ile baş edemiyor çözümünü bilmiyorum ve öneride bulunuyorum çok iyiysen çöz sorununu? Ben Opera GX'te onun çözümü olduğunu düşünmüyorum eğer rahatsız oluyorsanız Vivaldi gibi tarayıcılara geçip rahatlayabilirsiniz diyorum. Bu kadar basit.

Opera'da normalde öyle bir sorun yok arkadaş da farklı bir durum var.

En iyi ben biliyorum diye bir şey mi söyledim ? Bana diyorsunuz da siz benim yazdığımı doğru düzgün okumuyorsunuz. Ben sadece öneri istemiyor dedim. Bende sorunun çözümünü bilmiyorum ama bilen vardır. Ve onlara soruyor sana ve bana sormuyor. Adam da biliyor herhalde başka tarayıcıya geçince sorunun çözüleceğini. Neyse ya uzatmayacağım siz anladığınızı anlayın. Ayrıca normalde öyle bir sorun yok operada. Bende yok mesela.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı