Opera GX sekme açarken hata veriyor

FablSett

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar ben bilgisayarımı yeniledim ve bir problemle karşılaştım. Bu eski bilgisayarımda olmuyordu belirtmek isterim öncelikle. Ben Opera GX üzerinden herhangi bir sekme açmaya kalktığımda speed dial veyahut hızlı erişim sekmesinde sürekli olarak dönüyor ve hata veriyor. Opera GX'i kapatıp tekrar açınca garip bir şekilde düzeliyor. Ek olarak belirtmek isterim 90Mbps Download'ım ve 25Mbps Upload'ım bulunmakta. İnternettten bir yana hiçbir sıkıntım yok. Bana yardım edebilir misiniz?

1737366934999.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar arkadaşlar ben bilgisayarımı yeniledim ve bir problemle karşılaştım. Bu eski bilgisayarımda olmuyordu belirtmek isterim öncelikle. Ben Opera GX üzerinden herhangi bir sekme açmaya kalktığımda Speed dial veyahut hızlı erişim sekmesinde sürekli olarak dönüyor ve hata veriyor. Opera GX'i kapatıp tekrar açınca garip bir şekilde düzeliyor. Ek olarak belirtmek isterim 90Mbps Download'ım ve 25Mbps Upload'ım bulunmakta. İnternettten bir yana hiçbir sıkıntım yok. Bana yardım edebilir misiniz?

Eki Görüntüle 2402286

Opera GX | Oyuncu Tarayıcısı tekrardan indirip kurulumdan onara basınızı oda olmazsa silip tekrardan yükleyiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı