egeruzz2424 Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 31 25 Haziran 2023 #1 Parolaları kaydetmeyi öner ve otomatik oturum aç tuşlarının aktif olmasına rağmen parolalarımı kaydetmiyor.
Parolaları kaydetmeyi öner ve otomatik oturum aç tuşlarının aktif olmasına rağmen parolalarımı kaydetmiyor.
TunasKakaleys Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 371 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #2 egeruzz2424 dedi: Parolaları kaydetmeyi öner ve otomatik oturum aç tuşlarının aktif olmasına rağmen parolalarımı kaydetmiyor. Genişletmek için tıkla... Çözüm var mı bilmiyorum ama normal Opera'ya da Brave gibi tarayıcılar kullanabilirsin özellikle Brave tavsiyem.
egeruzz2424 dedi: Parolaları kaydetmeyi öner ve otomatik oturum aç tuşlarının aktif olmasına rağmen parolalarımı kaydetmiyor. Genişletmek için tıkla... Çözüm var mı bilmiyorum ama normal Opera'ya da Brave gibi tarayıcılar kullanabilirsin özellikle Brave tavsiyem.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.431 Çözümler 18 Yer Batman 25 Haziran 2023 #3 egeruzz2424 dedi: Parolaları kaydetmeyi öner ve otomatik oturum aç tuşlarının aktif olmasına rağmen parolalarımı kaydetmiyor. Genişletmek için tıkla... Daha önce siteye giriş yaparken parolayı kaydeti hiçbir zaman mı işaretledin?
egeruzz2424 dedi: Parolaları kaydetmeyi öner ve otomatik oturum aç tuşlarının aktif olmasına rağmen parolalarımı kaydetmiyor. Genişletmek için tıkla... Daha önce siteye giriş yaparken parolayı kaydeti hiçbir zaman mı işaretledin?
egeruzz2424 Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 31 25 Haziran 2023 #4 Ben zaten Brave ve Opera'yı daha önce kullandım ama işletim sistemimden kaynaklı sorunlar olduğu için Opera GX'e geçtim. TunasKakaleys dedi: Çözüm var mı bilmiyorum ama normal Opera'ya da Brave gibi tarayıcılar kullanabilirsin özellikle Brave tavsiyem. Genişletmek için tıkla... ED Crasher dedi: Daha önce siteye giriş yaparken parolayı kaydeti hiçbir zaman mı işaretledin? Genişletmek için tıkla... Hayır sormadığı için işaretlemedim.
Ben zaten Brave ve Opera'yı daha önce kullandım ama işletim sistemimden kaynaklı sorunlar olduğu için Opera GX'e geçtim. TunasKakaleys dedi: Çözüm var mı bilmiyorum ama normal Opera'ya da Brave gibi tarayıcılar kullanabilirsin özellikle Brave tavsiyem. Genişletmek için tıkla... ED Crasher dedi: Daha önce siteye giriş yaparken parolayı kaydeti hiçbir zaman mı işaretledin? Genişletmek için tıkla... Hayır sormadığı için işaretlemedim.
C CevizliÜzüm Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ağustos 2023 #5 egeruzz2424 dedi: Parolaları kaydetmeyi öner ve otomatik oturum aç tuşlarının aktif olmasına rağmen parolalarımı kaydetmiyor. Genişletmek için tıkla... çözdün mü bende de aynı
egeruzz2424 dedi: Parolaları kaydetmeyi öner ve otomatik oturum aç tuşlarının aktif olmasına rağmen parolalarımı kaydetmiyor. Genişletmek için tıkla... çözdün mü bende de aynı