TahaBey7 Decapat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 1 Yer Semt-i Emekköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #1 Ortalama 10 dakikada bir çöküyor. Nedenini anlayamadığım için çözüm de bulamadım. Ne yapmalıyım?
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 886 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #2 TahaBey7 dedi: Ortalama 10 dakikada bir çöküyor. Nedenini anlayamadığım için çözüm de bulamadım. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 1182302 Genişletmek için tıkla... 1. Eklentileriniz neler? 2. Kaspersky ile tarama yapabilir misiniz? 3. Güncel sürüm mü? 4. Modem resetlemeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
TahaBey7 dedi: Ortalama 10 dakikada bir çöküyor. Nedenini anlayamadığım için çözüm de bulamadım. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 1182302 Genişletmek için tıkla... 1. Eklentileriniz neler? 2. Kaspersky ile tarama yapabilir misiniz? 3. Güncel sürüm mü? 4. Modem resetlemeyi denediniz mi?
KS KS TahaBey7 Decapat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 1 Yer Semt-i Emekköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #3 Hersiti dedi: 1. Eklentileriniz neler? 2. Kaspersky ile tarama yapabilir misiniz? 3. Güncel sürüm mü? 4. Modem resetlemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... 1. Sadece Opere'nın reklam engelleyicisi var 2. Kaspersky kullanmıyorum Herhangi bir tehdit veya virüs belirtisi de yok 3. En güncel sürüm 4. 7-8 kere modem aç kapat yapmışımdır, bir işe yaramadı. Ayrıca silip yüklemekte bir işe yaramadı. Artı 1 Eksi
Hersiti dedi: 1. Eklentileriniz neler? 2. Kaspersky ile tarama yapabilir misiniz? 3. Güncel sürüm mü? 4. Modem resetlemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... 1. Sadece Opere'nın reklam engelleyicisi var 2. Kaspersky kullanmıyorum Herhangi bir tehdit veya virüs belirtisi de yok 3. En güncel sürüm 4. 7-8 kere modem aç kapat yapmışımdır, bir işe yaramadı. Ayrıca silip yüklemekte bir işe yaramadı.
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 886 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #4 Sadece Opera GX'te mi oluyor? Artı 0 Eksi