Okipulllup Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 27 2 Nisan 2024 #1 Opera ile dosya indirirken bu hatayı alıyorum. IDM ile indirirsem de dosya bozuk iniyor. Çözümünü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2024
Opera ile dosya indirirken bu hatayı alıyorum. IDM ile indirirsem de dosya bozuk iniyor. Çözümünü bilen var mı?
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 2 Nisan 2024 #2 Başka tarayıcılarda da bir problem var mı, yoksa tek Opera mı?
Okipulllup Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 27 2 Nisan 2024 #3 Captain Levi dedi: Başka tarayıcılarda da bir problem var mı, yoksa tek Opera mı? Genişletmek için tıkla... Diğerlerini hiç denemedim şimdi opdownload ile kurtarmayı deneyeceğim. Olmadı şu an dosyaya çift tıkladığımda dosyanın kendisi yerine opdownload dosyasını indiriyor.
Captain Levi dedi: Başka tarayıcılarda da bir problem var mı, yoksa tek Opera mı? Genişletmek için tıkla... Diğerlerini hiç denemedim şimdi opdownload ile kurtarmayı deneyeceğim. Olmadı şu an dosyaya çift tıkladığımda dosyanın kendisi yerine opdownload dosyasını indiriyor.