IamBerk Femtopat Katılım 30 Mayıs 2025 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar Opera GX tarayıcısını kullanıyorum videoyu tam ekrana aldığım zaman böyle oluyor. Yardımcı olabilecek var mı? Dosya Ekleri 1755965386440.png 645,8 KB · Görüntüleme: 31
Arkadaşlar Opera GX tarayıcısını kullanıyorum videoyu tam ekrana aldığım zaman böyle oluyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Çözüm Mustafa.Kaan 23 Ağustos 2025 Tarayıcı ayarlarından Donanım/Grafik Hızlandırma seçeneğini bulup kapatın.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Hoca Tekniker Kıdemli Üye Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 7.195 Makaleler 2 Çözümler 1.837 Yer İstanbul 23 Ağustos 2025 #2 Tarayıcı ayarlarından Donanım/Grafik Hızlandırma seçeneğini bulup kapatın. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS IamBerk Femtopat Katılım 30 Mayıs 2025 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Tarayıcı ayarlarından Donanım/Grafik hızlandırma seçeneğini bulup kapatın. Genişletmek için tıkla... Reis kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan açıktı kapattım yine düzelmiyor. Reis tarayıcıyı kapatıp açtım düzeldi sağ olasın. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Tarayıcı ayarlarından Donanım/Grafik hızlandırma seçeneğini bulup kapatın. Genişletmek için tıkla... Reis kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan açıktı kapattım yine düzelmiyor. Reis tarayıcıyı kapatıp açtım düzeldi sağ olasın.