K kadir denizlioğlu Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 4 9 Aralık 2023 #1 Merhaba, Opera GX kullanıyorum fakat herhangi bir sitede gezerken tıkladığım her şey bir farklı sekmede açılıyor. Bunu istemiyorum aynı sekme üzerinde açılmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Yardım edin.
Merhaba, Opera GX kullanıyorum fakat herhangi bir sitede gezerken tıkladığım her şey bir farklı sekmede açılıyor. Bunu istemiyorum aynı sekme üzerinde açılmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Yardım edin.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 9 Aralık 2023 #2 CTRL tuşunuz takılı kalmış olabilir.
K kadir denizlioğlu Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 4 10 Aralık 2023 #3 Ahmet06han dedi: CTRL tuşunuz takılı kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır basılı değil demek istediğim şu bütün her şey bir sekme üstünde açılmalı bunu yapmak mümkün değil mi?
Ahmet06han dedi: CTRL tuşunuz takılı kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır basılı değil demek istediğim şu bütün her şey bir sekme üstünde açılmalı bunu yapmak mümkün değil mi?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.586 Çözümler 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 10 Aralık 2023 #4 kadir denizlioğlu dedi: Hayır basılı değil demek istediğim şu bütün her şey bir sekme üstünde açılmalı bunu yapmak mümkün değil mi? Genişletmek için tıkla... Farenin tekerlek/orta tuşuyla açmıyorsan bir silip yüklemeyi deneyebilirsin GX'i, normalde o tuş veya CTRL+sol tık ile açar yeni sekmede.
kadir denizlioğlu dedi: Hayır basılı değil demek istediğim şu bütün her şey bir sekme üstünde açılmalı bunu yapmak mümkün değil mi? Genişletmek için tıkla... Farenin tekerlek/orta tuşuyla açmıyorsan bir silip yüklemeyi deneyebilirsin GX'i, normalde o tuş veya CTRL+sol tık ile açar yeni sekmede.