Weapon Case Megapat Katılım 24 Ağustos 2013 Mesajlar 314 Çözümler 1 26 Eylül 2023 #1 Hesabıma gir çık yapacaktım böyle bir sorunla karşılaştım çözümünü bulamadım çerezleri geçmişi vs. silip denedim ama yine de olmadı çözümünü bilen var mı?
Hesabıma gir çık yapacaktım böyle bir sorunla karşılaştım çözümünü bulamadım çerezleri geçmişi vs. silip denedim ama yine de olmadı çözümünü bilen var mı?
The Shogun Picopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Kyoto/Japonya Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 26 Eylül 2023 #2 Aynı sorunla bende karşılaşmıştım. Tavsiyem, tarayıcı ayarlarını(çerezler dahil) tamamen sıfırlayın veya tarayıcıyı tamamen kaldırıp yeniden kurun.
Aynı sorunla bende karşılaşmıştım. Tavsiyem, tarayıcı ayarlarını(çerezler dahil) tamamen sıfırlayın veya tarayıcıyı tamamen kaldırıp yeniden kurun.
Weapon Case Megapat Katılım 24 Ağustos 2013 Mesajlar 314 Çözümler 1 26 Eylül 2023 #3 The Shogun dedi: Aynı sorunla bende karşılaşmıştım. Tavsiyem, tarayıcı ayarlarını(çerezler dahil) tamamen sıfırlayın veya tarayıcıyı tamamen kaldırıp yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... Bu dediğin çözüm önerileri işe yarıyor mu peki denedin mi?
The Shogun dedi: Aynı sorunla bende karşılaşmıştım. Tavsiyem, tarayıcı ayarlarını(çerezler dahil) tamamen sıfırlayın veya tarayıcıyı tamamen kaldırıp yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... Bu dediğin çözüm önerileri işe yarıyor mu peki denedin mi?
The Shogun Picopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Kyoto/Japonya Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 26 Eylül 2023 #4 Weapon Case dedi: Bu dediğin çözüm önerileri işe yarıyor mu peki denedin mi? Genişletmek için tıkla... Benim başıma Brave browser'da gelmişti ve evet tarayıcıyı tamamen sıfırlayınca düzeldi.
Weapon Case dedi: Bu dediğin çözüm önerileri işe yarıyor mu peki denedin mi? Genişletmek için tıkla... Benim başıma Brave browser'da gelmişti ve evet tarayıcıyı tamamen sıfırlayınca düzeldi.
T TekAdam Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 541 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:49 #5 Adres satırına opera://browserjs yazıp oradan disable yapıp , tarayıcıyı kapatıp açınca düzelebilir.