Opera GX vs Brave vs Vivaldi

3'ü arasından Brave bence. Ama bir sürü tarayıcı denemiş biri olarak olarak hiç biri Chrome'un yerini tutmuyor. 2. sıraya da Edge'yi koyardım. 3. sıraya da Opera GX değil de düz Operayı koyarım.

Komiksiniz hocam Google Chrome veya Chromium hayatımda gördüğüm en leş tarayıcılar tek avantajı Google'ın çıkarmış olması. Firefox tek geçerim en ultra seviye o. Tabi o seviyeye çıkamamış olabilirsiniz.

Vivaldi devam mı edeyim arkadaşlar o zaman veyahut Ungoogled Chromium ne dersiniz ?

Vivaldi hakkında tek yorumum bana biraz yavaş geldi, panelde WhatsApp vs. açtığım zaman scrollda yavaşlamalar, YouTube'da tam ekran yapma, sayfayı yüklemenin yavaşlığı gözüme çok battı. Mevcut tarayıcım Edge'de bu yaşanmıyor.

Şu an Edge kullanıyorum bir sürü tarayıcı denedim aralarında Brave ve Edge en iyisiydi Edge Brave de daha iyi gibi geldi bana.

Denedim fena değil ama chromium tabanlı tarayıcılar kadar seri değil ve fazla kaynak tüketiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…