Opera GX vs Chrome

Yer
İstanbul
Arkadaşlar Opera GX forumda herkes memnun. Ben şu an Google Chrome kullanıyorum. Sizce hangisi daha iyi? Ona göre tarayıcı seçeceğim. Opera GX biraz deneyimledim ama onun hakkında pek bir şey bilmiyorum. Sizce hangisi?

Uzun süredir Google Chrome kullanıyordum ancak şu an Microsoft Edge kullanıyorum ve gerçekten memnumun. Üstelik Google da kayıtlı şifrelerinizi de bir tık ile Edge'ye aktarabiliyorsunuz.
Microsoft Edge'e de bir şans verin derim.

Opera GX yüzünden ekran kartım 50 derecelere çıkıyordu video izlerken. Şu an Firefox kullanıyorum ve en fazla 40 derece oluyor 30 derece havada. Yani ben Chrome derdim. Bana göre her tarayıcı GX'den çok daha iyidir. Tabii size olmayabilir aynı şey. Özellikler olarak karşılaştırırsam GX ezer.

Hocam Opera GX kullanıyordum daha önceden fakat Opera'da senkronizasyon olmadığı için her format attıktan sonra boş yere uğraşıyordum ondan dolayı Chrome geçmiştim ama senkronizasyon sizin için önemli değilse güzel bir tarayıcı seri VPN'i iyi çalışıyor. Chrome mu Opera mı derseniz Opera derim.

Ben GX'i bir süre kullandım ama pek gerekli özellikleri yok bence. Görüntü dışında Opera'dan çok da bir farkı yok. Yakın zamanda Chrome kullanmadım ancak yine de pek hoşuma gitmiyor. Ben sana yeni Edge'i öneririm. Tasarım olarak çok güzel. İkisi arasından Chrome bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…