valazquez Decapat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #1 Opera GX'te web WhatsApp QR kod okumuyor ama farklı tarayıcılar okuyor. Bunun çözümü nedir?
Çözüm KeremBulut 22 Aralık 2020 O sayfaya sağ tık tıklayıp karanlık mod uygulamasını devre dışı bırak deyip tekrar deneyin. Bende de okumuyordu böyle yapınca düzelmişti.
O sayfaya sağ tık tıklayıp karanlık mod uygulamasını devre dışı bırak deyip tekrar deneyin. Bende de okumuyordu böyle yapınca düzelmişti.
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 22 Aralık 2020 #2 Opera GX'in son sürümünü kullandığınızdan emin misiniz? Ben de Opera kullanıyorum ve hiç QR kod tarafında sorun yaşamadım. Artı 0 Eksi
Opera GX'in son sürümünü kullandığınızdan emin misiniz? Ben de Opera kullanıyorum ve hiç QR kod tarafında sorun yaşamadım.
KeremBulut Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 449 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #3 O sayfaya sağ tık tıklayıp karanlık mod uygulamasını devre dışı bırak deyip tekrar deneyin. Bende de okumuyordu böyle yapınca düzelmişti. Artı 1 Eksi Çözüm
O sayfaya sağ tık tıklayıp karanlık mod uygulamasını devre dışı bırak deyip tekrar deneyin. Bende de okumuyordu böyle yapınca düzelmişti.
KS KS valazquez Decapat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #4 Alikaplan801 dedi: Opera GX'in son sürümünü kullandığınızdan emin misiniz? Ben de Opera kullanıyorum ve hiç QR kod tarafında sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Son sürüm olduğunu nereden anlayacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Alikaplan801 dedi: Opera GX'in son sürümünü kullandığınızdan emin misiniz? Ben de Opera kullanıyorum ve hiç QR kod tarafında sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Son sürüm olduğunu nereden anlayacağım?
tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 707 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2020 #5 valazquez dedi: Son sürüm olduğunu nereden anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle son sürümdür, zaten kendisi güncelliyor kendini. valazquez dedi: Son sürüm olduğunu nereden anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Denetim masası -> program kaldır'a girip sürümün ne olduğunu yazar mısınız? Artı 0 Eksi
valazquez dedi: Son sürüm olduğunu nereden anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle son sürümdür, zaten kendisi güncelliyor kendini. valazquez dedi: Son sürüm olduğunu nereden anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Denetim masası -> program kaldır'a girip sürümün ne olduğunu yazar mısınız?
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 22 Aralık 2020 #6 Karanlık mod ile ilgili olabilir arkadaşın dediği gibi. Sağ tıklayıp devre dışı bırakıp deneyin. Artı 0 Eksi
tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 707 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2020 #7 Burada da yazıyormuş yeni gördüm Artı 0 Eksi
KS KS valazquez Decapat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #8 KeremBulut dedi: O sayfaya sağ tık tıklayıp karanlık mod uygulamasını devre dışı bırak deyip tekrar deneyin. Bende de okumuyordu böyle yapınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim oldu. Artı 0 Eksi
KeremBulut dedi: O sayfaya sağ tık tıklayıp karanlık mod uygulamasını devre dışı bırak deyip tekrar deneyin. Bende de okumuyordu böyle yapınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim oldu.
ilhami9875 Femtopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #9 valazquez dedi: Opera GX'te web WhatsApp QR kod okumuyor ama farklı tarayıcılar okuyor. Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Abi aynı sorun bende de oldu, karanlık modu kapat oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
valazquez dedi: Opera GX'te web WhatsApp QR kod okumuyor ama farklı tarayıcılar okuyor. Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Abi aynı sorun bende de oldu, karanlık modu kapat oluyor.
Hyoudou İssei Kun Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 631 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 4700mq 3.40ghz Gt740m 2gb 2x4 1600mhz Samsung 870 Evo 500gb Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #10 KeremBulut dedi: O sayfaya sağ tık tıklayıp karanlık mod uygulamasını devre dışı bırak deyip tekrar deneyin. Bende de okumuyordu böyle yapınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Adamsın! Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
KeremBulut dedi: O sayfaya sağ tık tıklayıp karanlık mod uygulamasını devre dışı bırak deyip tekrar deneyin. Bende de okumuyordu böyle yapınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Adamsın!