Emredemo Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Diğer Bugün 13:48 #1 Hocam Opera GX indireyim dedim ama hızlı erişimi Google Search yapamadım varsayılan olarak ayarlayabiliyorum ama hızlı erişim Yandex kalıyor.
Hocam Opera GX indireyim dedim ama hızlı erişimi Google Search yapamadım varsayılan olarak ayarlayabiliyorum ama hızlı erişim Yandex kalıyor.
Çözüm Lusadris Bugün 14:02 O kısmı değiştiremezsiniz. Yandex ile sponsorlukları bulunduğu için öyle. Aramalarınızı üst bölümden yapabilirsiniz.
O kısmı değiştiremezsiniz. Yandex ile sponsorlukları bulunduğu için öyle. Aramalarınızı üst bölümden yapabilirsiniz.
Laces Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 499 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:54 #2 Emredemo dedi: Hocam Opera GX indireyim dedim ama hızlı erişimi Google Search yapamadım varsayılan olarak ayarlayabiliyorum ama hızlı erişim Yandex kalıyor. Eki Görüntüle 2605676 Genişletmek için tıkla... Ayarlardan değiştirebilirsiniz. Dosya Ekleri Screenshot_10.png 173,9 KB · Görüntüleme: 8 Artı 0 Eksi
Emredemo dedi: Hocam Opera GX indireyim dedim ama hızlı erişimi Google Search yapamadım varsayılan olarak ayarlayabiliyorum ama hızlı erişim Yandex kalıyor. Eki Görüntüle 2605676 Genişletmek için tıkla... Ayarlardan değiştirebilirsiniz.
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.625 Çözümler 163 Bugün 14:02 #3 O kısmı değiştiremezsiniz. Yandex ile sponsorlukları bulunduğu için öyle. Aramalarınızı üst bölümden yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
O kısmı değiştiremezsiniz. Yandex ile sponsorlukları bulunduğu için öyle. Aramalarınızı üst bölümden yapabilirsiniz.
KS KS Emredemo Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Diğer Bugün 15:36 #4 Laces dedi: Ayarlardan değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende zaten fotoğraftaki gibi. Lusadris dedi: O kısmı değiştiremezsiniz. Yandex ile sponsorlukları bulunduğu için öyle. Aramalarınızı üst bölümden yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Üst bölüme de alışık olsam keşke. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 18:31 Artı 0 Eksi
Laces dedi: Ayarlardan değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende zaten fotoğraftaki gibi. Lusadris dedi: O kısmı değiştiremezsiniz. Yandex ile sponsorlukları bulunduğu için öyle. Aramalarınızı üst bölümden yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Üst bölüme de alışık olsam keşke.
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.625 Çözümler 163 Bugün 15:40 #5 Emredemo dedi: Üst bölüme de alışık olsam keşke. Genişletmek için tıkla... Maalesef yapacak bir şey yok hocam. Çok sorun çıkarıyorsa farklı bir tarayıcıya geçebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Emredemo dedi: Üst bölüme de alışık olsam keşke. Genişletmek için tıkla... Maalesef yapacak bir şey yok hocam. Çok sorun çıkarıyorsa farklı bir tarayıcıya geçebilirsiniz.
KS KS Emredemo Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Diğer Bugün 17:03 #6 Lusadris dedi: Maalesef yapacak bir şey yok hocam. Çok sorun çıkarıyorsa farklı bir tarayıcıya geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 18:31 Artı 0 Eksi
Lusadris dedi: Maalesef yapacak bir şey yok hocam. Çok sorun çıkarıyorsa farklı bir tarayıcıya geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.