BurakPolat Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #1 Merhabalar, Opera GX tarayıcısını açtığım zaman ekran yavaş geliyor, YouTube yavaş çalışıyor. Nedeni nedir acaba?
Merhabalar, Opera GX tarayıcısını açtığım zaman ekran yavaş geliyor, YouTube yavaş çalışıyor. Nedeni nedir acaba?
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #11 429065 dedi: Ayıp olacak bir şey demdim hocam. Sadece güzel bir tarayıcı olmadığını söyledim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben o manada demedim bu mesajı bile opera ile yazıyorum anlamında demiştim... Artı 0 Eksi
429065 dedi: Ayıp olacak bir şey demdim hocam. Sadece güzel bir tarayıcı olmadığını söyledim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben o manada demedim bu mesajı bile opera ile yazıyorum anlamında demiştim...
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 16 Mart 2021 #12 Sydraaa dedi: Hocam ben o manada demedim bu mesajı bile opera ile yazıyorum anlamında demiştim... Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Kullanmayın demiyorum zaten isteyen istediğini kullanılır. Ben sadece önermiyorum dedim. Artı 0 Eksi
Sydraaa dedi: Hocam ben o manada demedim bu mesajı bile opera ile yazıyorum anlamında demiştim... Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Kullanmayın demiyorum zaten isteyen istediğini kullanılır. Ben sadece önermiyorum dedim.
utku aksayar Decapat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi Rx570 4gb + Ryzen 5 5600 + DDR4 8gb ram + A320M-S2H + 1TB M2 SSD + 128GB SSD Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2021 #13 BurakPolat dedi: Merhabalar, Opera GX tarayıcısını açtığım zaman ekran yavaş geliyor, YouTube yavaş çalışıyor. Nedeni nedir acaba? Genişletmek için tıkla... RAM kullanımından dolayı. Opera GX, Chrome'a göre daha fazla RAM kullanıyor. Artı 0 Eksi
BurakPolat dedi: Merhabalar, Opera GX tarayıcısını açtığım zaman ekran yavaş geliyor, YouTube yavaş çalışıyor. Nedeni nedir acaba? Genişletmek için tıkla... RAM kullanımından dolayı. Opera GX, Chrome'a göre daha fazla RAM kullanıyor.