veromontana Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 173 Çözümler 1 2 Nisan 2024 #1 Herkese selam. Sistem özelliklerim yeterli olmasına rağmen Opera GX genel olarak yavaş çalışıyor. Bu durum herhangi bir ayarı değiştirince düzelebilir mi?
Herkese selam. Sistem özelliklerim yeterli olmasına rağmen Opera GX genel olarak yavaş çalışıyor. Bu durum herhangi bir ayarı değiştirince düzelebilir mi?
Emirvc Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #2 Pek anlamıyorum ama RAM veya GPU kısıtlaması koymuş olabilir misiniz? Bu arada Opera GX aslında normaldede yavaş. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-04-02 015648.png 65 KB · Görüntüleme: 52
Pek anlamıyorum ama RAM veya GPU kısıtlaması koymuş olabilir misiniz? Bu arada Opera GX aslında normaldede yavaş.
FA5 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400H RTX 3050 16GB RAM Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #3 veromontana dedi: Herkese selam. Sistem özelliklerim yeterli olmasına rağmen Opera GX genel olarak yavaş çalışıyor. Bu durum herhangi bir ayarı değiştirince düzelebilir mi? Genişletmek için tıkla... Opera GX normaldede yavaş çalışan bir tarayıcı hocam çok dert edilecek bir şey değil.
veromontana dedi: Herkese selam. Sistem özelliklerim yeterli olmasına rağmen Opera GX genel olarak yavaş çalışıyor. Bu durum herhangi bir ayarı değiştirince düzelebilir mi? Genişletmek için tıkla... Opera GX normaldede yavaş çalışan bir tarayıcı hocam çok dert edilecek bir şey değil.
veromontana Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 173 Çözümler 1 3 Nisan 2024 #4 Emirvc dedi: Pek anlamıyorum ama RAM veya GPU kısıtlaması koymuş olabilir misiniz? Bu arada Opera GX aslında normaldede yavaş. Genişletmek için tıkla... Donanım kısıtlaması kapalı hocam. Aslında bilgisayara format atıp Opera GX'i yeniden kurunca yavaşlama oldu. FA5 dedi: Opera GX normaldede yavaş çalışan bir tarayıcı hocam çok dert edilecek bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Onunla da alakalı olabilir hocam.
Emirvc dedi: Pek anlamıyorum ama RAM veya GPU kısıtlaması koymuş olabilir misiniz? Bu arada Opera GX aslında normaldede yavaş. Genişletmek için tıkla... Donanım kısıtlaması kapalı hocam. Aslında bilgisayara format atıp Opera GX'i yeniden kurunca yavaşlama oldu. FA5 dedi: Opera GX normaldede yavaş çalışan bir tarayıcı hocam çok dert edilecek bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Onunla da alakalı olabilir hocam.