darthmader Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #1 Sürekli her sitede arama çubuğunun altından gözüküyor. Dosya Ekleri 1729409494212.png 13 KB · Görüntüleme: 30
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #2 Yer imleri kısmına sağ tıklayıp "Yer işaretleri çubuğunu göster" ayarını kapatırsanız sadece yeni sekmede görünür yer imleri.
Yer imleri kısmına sağ tıklayıp "Yer işaretleri çubuğunu göster" ayarını kapatırsanız sadece yeni sekmede görünür yer imleri.
darthmader Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #3 Reend dedi: Eki Görüntüle 2333537 Yer imleri kısmına sağ tıklayıp "yer işaretleri çubuğunu göster" ayarını kapatırsanız sadece yeni sekmede görünür yer imleri. Genişletmek için tıkla... Yeni sekmede de gözükmüyor bende onu kapatınca hocam. Reend dedi: Eki Görüntüle 2333537 Yer imleri kısmına sağ tıklayıp "yer işaretleri çubuğunu göster" ayarını kapatırsanız sadece yeni sekmede görünür yer imleri. Genişletmek için tıkla... Efendim hala çözemedim yardım eder misiniz yer imleri kısmına sağ tıklıyorum gizle yazıyor ona basınca yeni sekmede de gözükmüyor ayarlardan aktifleştirdiğimde her yerde gözüküyor. Son düzenleme: 24 Ekim 2024
Reend dedi: Eki Görüntüle 2333537 Yer imleri kısmına sağ tıklayıp "yer işaretleri çubuğunu göster" ayarını kapatırsanız sadece yeni sekmede görünür yer imleri. Genişletmek için tıkla... Yeni sekmede de gözükmüyor bende onu kapatınca hocam. Reend dedi: Eki Görüntüle 2333537 Yer imleri kısmına sağ tıklayıp "yer işaretleri çubuğunu göster" ayarını kapatırsanız sadece yeni sekmede görünür yer imleri. Genişletmek için tıkla... Efendim hala çözemedim yardım eder misiniz yer imleri kısmına sağ tıklıyorum gizle yazıyor ona basınca yeni sekmede de gözükmüyor ayarlardan aktifleştirdiğimde her yerde gözüküyor.