Opera GX yerine tarayıcı önerisi

Mr.Everest

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx6600 i3 12100f 16gb ram
Opera GX kullanıyordum ama çok yavaşlamaya buglarla dolmaya başladı. Tarayıcı önerir misiniz? Edge, Arc, Firefox, Brave gibi tarayıcılar hangisi daha iyidir? Bilgi çaldırmayan ve mümkünse çalmayan bir browser olsun.

Bende GX kullanıyorum baya hantal bir tarayıcıymış. Brave geçtim. 1 aydır falan kullanıyorum tavsiye ederim basit ve hızlı bir tarayıcı. Tabii diğer dediklerini kullanmadım diğer arkadaşların tavsiyelerini de dikkate alırsın.

Arc, Brave ya da Zen bakabilirsiniz.
Ben yıllardır Yandex kullanıyorum. Opera alternatifi olarak tek tarayıcı Yandex.

Arc Windows tarafında maalesef rezalet, macOS tarafında Safari alternatifi olarak kullanıyorum. Edge çok hızlı ve fonksiyonel ancak çok bloated bir hale geldi, Firefox güvenilir ve eklenti desteği vs. fevkaladedir ancak bence Chromium temelli tarayıcılara kıyasla hantal kalıyor. Şu an Brave kullanıyorum, ufak tefek hataları olsa da hızlı diyebilirim. Arkadaşın bahsettiği Zen ise Firefox temelli Arc zaten, Arc'a göre daha stabil çalışıyor.

Sana önerim bunlar arasından Brave olur. unGoogled Chromium'a da bakabilirsin.

Firefox Kullanabilirsiniz hocam. uBlock Origin eklentisiyle kullanmanızı öneririrm. Ayrıca GX Teması da kurabiliyorsnuz. Alterntif olarak Zen ve Brave önerebilirim.

Edge e geçtim opera gx e kıyasla aşırı derecede hızlı ve hiç hata vermiyor teşekkürler yine de

Zen Browser

Zen Browser

Floorp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…