Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.204 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 20 Temmuz 2021 #11 jax teller fanboyu dedi: Chrome da pek önerdiğim bir tarayıcı değil, çok kaynak tüketiyor. Edge öneriyorum Windows kullanıyorsanız. Genişletmek için tıkla... Çok kaynak tüketmiyor artık, o sorunu çözdüler. Hatta bazı sitelerde Edge'den daha az RAM kullanıyor.
jax teller fanboyu dedi: Chrome da pek önerdiğim bir tarayıcı değil, çok kaynak tüketiyor. Edge öneriyorum Windows kullanıyorsanız. Genişletmek için tıkla... Çok kaynak tüketmiyor artık, o sorunu çözdüler. Hatta bazı sitelerde Edge'den daha az RAM kullanıyor.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 20 Temmuz 2021 #12 Captain Levi dedi: Çok kaynak tüketmiyor artık, o sorunu çözdüler. Hatta bazı sitelerde Edge'den daha az RAM kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Chrome'dan bahsediyorsanız doğrudur ama Opera az kaynak tüketse bile kesinlikle kullanılmaması gerekir bence.
Captain Levi dedi: Çok kaynak tüketmiyor artık, o sorunu çözdüler. Hatta bazı sitelerde Edge'den daha az RAM kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Chrome'dan bahsediyorsanız doğrudur ama Opera az kaynak tüketse bile kesinlikle kullanılmaması gerekir bence.
N Y R O Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 659 20 Temmuz 2021 #13 Skadia dedi: Aynı uyarıyı bana da verdi. Sebebini hiç çözemedim. RAM kısıtlaması falan da kapalı güya. Genişletmek için tıkla... Şuydu uyarı fotoğraf da bırakayım.
Skadia dedi: Aynı uyarıyı bana da verdi. Sebebini hiç çözemedim. RAM kısıtlaması falan da kapalı güya. Genişletmek için tıkla... Şuydu uyarı fotoğraf da bırakayım.