ByLeaD Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #1 YouTube reklam engelleyiciler yükledim hiçbiri adam gibi çalışmıyor hiçbiri işe yaramıyor. Konuya yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2024
YouTube reklam engelleyiciler yükledim hiçbiri adam gibi çalışmıyor hiçbiri işe yaramıyor. Konuya yardımcı olabilecek var mı?
TurtleOuz Picopat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 119 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #2 ByLeaD dedi: YouTube reklam engelleyiciler yükledim hiçbiri adam gibi çalışmıyor hiçbiri işe yaramıyor. Konuya yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... uBlock Origin, daha iyisine denk gelmedim.
ByLeaD dedi: YouTube reklam engelleyiciler yükledim hiçbiri adam gibi çalışmıyor hiçbiri işe yaramıyor. Konuya yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... uBlock Origin, daha iyisine denk gelmedim.
Tropper Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 220 Çözümler 1 1 Haziran 2024 #3 Ben Chrome'de uBlock Origin kullanıyorum. Çok iyi çalışıyor.
mettozbey Hectopat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2024 #4 ByLeaD dedi: YouTube reklam engelleyiciler yükledim hiçbiri adam gibi çalışmıyor hiçbiri işe yaramıyor. Konuya yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... uBlock kullanabilirsiniz hocam ben Brave+uBlock kullanıyorum karşıma reklam çıkmıyor.
ByLeaD dedi: YouTube reklam engelleyiciler yükledim hiçbiri adam gibi çalışmıyor hiçbiri işe yaramıyor. Konuya yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... uBlock kullanabilirsiniz hocam ben Brave+uBlock kullanıyorum karşıma reklam çıkmıyor.