Oxygen878 Hectopat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #1 Arkadaşlar, Opera GX de YouTube video kalitesi kötü gösteriyor. Nasıl düzeltebilirim?
FallenDemon Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 173 Çözümler 1 21 Mart 2024 #2 Video kalitesi dediğiniz Opera'nın videoları netleştirme özelliği var ondan kaynaklıysa eğer Opera ayarlarından kapatabilirsiniz.
Video kalitesi dediğiniz Opera'nın videoları netleştirme özelliği var ondan kaynaklıysa eğer Opera ayarlarından kapatabilirsiniz.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.288 Makaleler 3 Çözümler 13 4 Mart 2025 #3 FallenDemon dedi: Video kalitesi dediğiniz Opera'nın videoları netleştirme özelliği var ondan kaynaklıysa eğer Opera ayarlarından kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nerede acaba o ayar? Baktım ama bulamadım. Resmini atabilir misiniz?
FallenDemon dedi: Video kalitesi dediğiniz Opera'nın videoları netleştirme özelliği var ondan kaynaklıysa eğer Opera ayarlarından kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nerede acaba o ayar? Baktım ama bulamadım. Resmini atabilir misiniz?