D ddardad Decapat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #1 Karanlık sayfaları zorla ayarı kapalı olmasına rağmen böyle. Opera'yı silmeyi denedim sildim sonra geri yükledim olduğu yerden kalmıştı sadece güncellemişim. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (151).png 369,8 KB · Görüntüleme: 76
Karanlık sayfaları zorla ayarı kapalı olmasına rağmen böyle. Opera'yı silmeyi denedim sildim sonra geri yükledim olduğu yerden kalmıştı sadece güncellemişim.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #2 Youtube u karanlık moda almayı deneyin
D ddardad Decapat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #3 Dorzi dedi: YouTube'u karanlık moda almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Karanlık mod - cihaz teması - açık tema hepsini denedim hiçbiri düzeltmiyor sadece açık temaya aldığımda arama kutusunun çerçevesi beyaz oluyor.
Dorzi dedi: YouTube'u karanlık moda almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Karanlık mod - cihaz teması - açık tema hepsini denedim hiçbiri düzeltmiyor sadece açık temaya aldığımda arama kutusunun çerçevesi beyaz oluyor.
M Merkhor Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 8 3 Şubat 2022 #4 Ayarlarda karanlık sayfaları zorla açık mı?
D ddardad Decapat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #5 Merkhor dedi: Ayarlarda karanlık sayfaları zorla açık mı? Genişletmek için tıkla... Değil. Opera'yı Denetim Masası'ndan sildim ve düzeldi konuyu kilitleyebilirsiniz.
Merkhor dedi: Ayarlarda karanlık sayfaları zorla açık mı? Genişletmek için tıkla... Değil. Opera'yı Denetim Masası'ndan sildim ve düzeldi konuyu kilitleyebilirsiniz.