mustafah Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 458 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 Chorome'dan Opera GX tarayıcıya geçtim ama Chrome'daki şifre ve yer imlerini nasıl geçireceğim bilmiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Chorome'dan Opera GX tarayıcıya geçtim ama Chrome'daki şifre ve yer imlerini nasıl geçireceğim bilmiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
ustayardimci Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 108 Çözümler 1 30 Temmuz 2024 #2 Oturum açtınız mı hocam hesabınızla. Artı 0 Eksi
Reend Kilopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #3 Ayarlar kısmını açıp Senkronizasyon kısmını bulun. Oradan önceki tarayıcıdan aktar gibi bir seçenek olacak. Artı 0 Eksi
Ayarlar kısmını açıp Senkronizasyon kısmını bulun. Oradan önceki tarayıcıdan aktar gibi bir seçenek olacak.
KS KS mustafah Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 458 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #4 ustayardimci dedi: Oturum açtınız mı hocam hesabınızla. Genişletmek için tıkla... Evet hocam Reend dedi: Ayarlar kısmını açıp Senkronizasyon kısmını bulun. Oradan önceki tarayıcıdan aktar gibi bir seçenek olacak. Genişletmek için tıkla... Her şeyi aktardı sadece kayıtlı parolaları aktarmadı Artı 0 Eksi
ustayardimci dedi: Oturum açtınız mı hocam hesabınızla. Genişletmek için tıkla... Evet hocam Reend dedi: Ayarlar kısmını açıp Senkronizasyon kısmını bulun. Oradan önceki tarayıcıdan aktar gibi bir seçenek olacak. Genişletmek için tıkla... Her şeyi aktardı sadece kayıtlı parolaları aktarmadı