Wentra02 Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #11 262364 dedi: Biraz araştırınca fark ettim. Donanım ve yazılım gereksinimleri Kaspersky, Opera'yı desteklemiyormuş, bu yüzden aktif olmuyor eklenti. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler brave de desteklemiyormuş çözüm işaretliyorum
262364 dedi: Biraz araştırınca fark ettim. Donanım ve yazılım gereksinimleri Kaspersky, Opera'yı desteklemiyormuş, bu yüzden aktif olmuyor eklenti. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler brave de desteklemiyormuş çözüm işaretliyorum
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 13 Eylül 2023 #12 Wentra02 dedi: anladım teşekkürler brave de desteklemiyormuş çözüm işaretliyorum Genişletmek için tıkla... Evet maalesef Brave'de desteklemiyor. Edge, Mozilla veya Chrome kullanmanız gerek.
Wentra02 dedi: anladım teşekkürler brave de desteklemiyormuş çözüm işaretliyorum Genişletmek için tıkla... Evet maalesef Brave'de desteklemiyor. Edge, Mozilla veya Chrome kullanmanız gerek.