4 453828 Decapat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 41 13 Mayıs 2021 #1 Bu olayı daha dün yaşadım, Opera'nın adblocker ı düzgün çalışıyor fakat YouTube'daki izleyici reklamlarını önlemiyor. Adblocker'ı kapatıp açtığımda ise izleyici reklamı yok diyor. Çözümü ya da önerebileceğiniz bir Adblocker var mıdır?
Bu olayı daha dün yaşadım, Opera'nın adblocker ı düzgün çalışıyor fakat YouTube'daki izleyici reklamlarını önlemiyor. Adblocker'ı kapatıp açtığımda ise izleyici reklamı yok diyor. Çözümü ya da önerebileceğiniz bir Adblocker var mıdır?
MedicalTechnic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.151 Çözümler 5 13 Mayıs 2021 #2 Chrome kullanırsanız hocam uBlock Origin var ne var ne yok engelliyor ben de normalde Operacıydım ama bu eklenti ile Chrome çok daha hızlı ve stabil.
Chrome kullanırsanız hocam uBlock Origin var ne var ne yok engelliyor ben de normalde Operacıydım ama bu eklenti ile Chrome çok daha hızlı ve stabil.
Casillas Ronaldo Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 13 Mayıs 2021 #3 Hocam videoyu sonuna kadar ilerletip geri başa sarın tekrarla butununa basmayın.
4 453828 Decapat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 41 13 Mayıs 2021 #4 Casillas Ronaldo dedi: Hocam videoyu sonuna kadar ilerletip geri başa sarın tekrarla butununa basmayın. Genişletmek için tıkla... Reklamlar video başlamadan çıktığı için yapamıyorum. MedicalTechnic dedi: Chrome kullanırsanız hocam uBlock Origin var ne var ne yok engelliyor ben de normalde Operacıydım ama bu eklenti ile Chrome çok daha hızlı ve stabil. Genişletmek için tıkla... Peki bu önerdiğiniz uBlock Origin' Opera GX de kullanabilir miyiz?
Casillas Ronaldo dedi: Hocam videoyu sonuna kadar ilerletip geri başa sarın tekrarla butununa basmayın. Genişletmek için tıkla... Reklamlar video başlamadan çıktığı için yapamıyorum. MedicalTechnic dedi: Chrome kullanırsanız hocam uBlock Origin var ne var ne yok engelliyor ben de normalde Operacıydım ama bu eklenti ile Chrome çok daha hızlı ve stabil. Genişletmek için tıkla... Peki bu önerdiğiniz uBlock Origin' Opera GX de kullanabilir miyiz?
Casillas Ronaldo Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 13 Mayıs 2021 #5 453828 dedi: Reklamlar video başlamadan çıktığı için yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
453828 dedi: Reklamlar video başlamadan çıktığı için yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
wooky388 Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 150 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #6 AdGuard Bunu kullanırsanız sorun çözülecektir
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.204 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 13 Mayıs 2021 #7 Opera'nın reklam engelleyicisi zaten iyi değil adgurard veya uBlock Origin kullanın.
4 453828 Decapat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 41 13 Mayıs 2021 #8 wooky388 dedi: AdGuard Bunu kullanırsanız sorun çözülecektir Genişletmek için tıkla... Çalıştı, çok teşekkür ederim .
wooky388 dedi: AdGuard Bunu kullanırsanız sorun çözülecektir Genişletmek için tıkla... Çalıştı, çok teşekkür ederim .