Sirachh Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 70 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #1 Opera GX kullandığımdan beri en sevmediğim şey başlangıçtaki sayfada olan gereksiz şeyler, neredeyse hepsini kaldırdım am şu + sembolü ekranda kaldı. Dosya Ekleri resim_2024-10-04_215032237.png 495,6 KB · Görüntüleme: 47
Opera GX kullandığımdan beri en sevmediğim şey başlangıçtaki sayfada olan gereksiz şeyler, neredeyse hepsini kaldırdım am şu + sembolü ekranda kaldı.
Çözüm uchiha249 4 Ekim 2024 Sirachh dedi: Opera GX kullandığımdan beri en sevmediğim şey başlangıçtaki sayfada olan gereksiz şeyler, neredeyse hepsini kaldırdım am şu + sembolü ekranda kaldı. Genişletmek için tıkla... O kaldırılamaz.
Sirachh dedi: Opera GX kullandığımdan beri en sevmediğim şey başlangıçtaki sayfada olan gereksiz şeyler, neredeyse hepsini kaldırdım am şu + sembolü ekranda kaldı. Genişletmek için tıkla... O kaldırılamaz.
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 4 Ekim 2024 #2 Sirachh dedi: Opera GX kullandığımdan beri en sevmediğim şey başlangıçtaki sayfada olan gereksiz şeyler, neredeyse hepsini kaldırdım am şu + sembolü ekranda kaldı. Genişletmek için tıkla... O kaldırılamaz. Artı 0 Eksi Çözüm
Sirachh dedi: Opera GX kullandığımdan beri en sevmediğim şey başlangıçtaki sayfada olan gereksiz şeyler, neredeyse hepsini kaldırdım am şu + sembolü ekranda kaldı. Genişletmek için tıkla... O kaldırılamaz.
KS KS Sirachh Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 70 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #3 uchiha249 dedi: O kaldırılamaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi