Merhaba arkadaşlar, nereden nasıl bulaştı bilmiyorum ama Opera GX'e virüs bulaşmış. Bilgisayarı açtığımda tarayıcı otomatik kendi kendine açılıyor ve xxbet vs gibi bet sitelerine giriyor otomatik. Bu virüsü nasıl kaldırabilirim?
Merhaba arkadaşlar, nereden nasıl bulaştı bilmiyorum ama Opera GX'e virüs bulaşmış. Bilgisayarı açtığımda tarayıcı otomatik kendi kendine açılıyor ve xxbet vs gibi bet sitelerine giriyor otomatik. Bu virüsü nasıl kaldırabilirim?
Download Malwarebytes AdwCleaner 2025 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance.
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.
www.emsisoft.com
Hala sorununuz devam ediyorsa lütfen beni etiketleyerek bilgilendirin. Ayrıca Emsisoft Emergency Kit'in güncelleştirmelerini yapıp öyle başlatın taramayı, iyi sosyaller.
Böyle durumlarda direkt Kaspersky önermek zaten doğru değildir, üstüne Kaspersky bulamadıysa format at ya kanka demek hiç doğru değildir. Tek AV Kaspersky değil dünyada. Basit bir reklam zararlısı için formata ne gerek var?