Opera GX'in %30 CPU kullanması normal midir?

528785

Hectopat
Arkadaşlar son zamanlarda Chrome kasma yaptığı için Opera'ya geçmiştim ama Opera 3 sekme açınca %30 CPU yiyor. CS:GO oynarken bile %50CPU kullanılıyor. Normal midir?

Arkadaşlar son zamanlarda Chrome kasma yaptığı için Opera'ya geçmiştim ama Opera 3 sekme açınca %30 CPU yiyor. CS:GO oynarken bile %50CPU kullanılıyor. Normal midir?

Evet normaldir. Opera GX ne kadar düşük sistem için önerilse de hiç de öyle değil. Edge'e geçmeniz daha iyi. Ya da Chrome'ye geri dönün güncel değilse güncelleyin, çerezler ve geçmişi temizleyin, donanım hızlandırmayı kapatın.

Normal diyebiliriz zaten Opera berbat bir browser.

Bilgilerini alıyorlar ondandır ama sana tavsiyem Chrome veya Edge iyidir.

Chrome geçtim ayarları sıfırladım düzeldi de bu da %30 yiyor normal herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…