Opera GX'in arayüzü tamamen yenilendi

Makaleler
12
Yer
Paradis
Opera GX'in erken erişim arayüzü normal Opera GX sürümüne geldi.

Ayrıca tarayıcı sesleri de değişmiş uzay mekiği gibi garip bir sesi var.

1732211314921.png

Tasarımı güzel duruyor ama ben sadeliği daha çok seviyorum. Firefox falan bana daha çok hitap ediyor.
Keşke tasarımı değiştireceklerine daha az veri toplasalarmış.

Tasarım olarak çok bayılıyorum bu tarayıcıya fakat, sayfalar yüklenmiyor yarıda kesiliyor kapatıp tekrar açmam gerekiyor aşırı sinir bozucu bu durumdan dolayı.

Tasarımı güzel duruyor ama ben sadeliği daha çok seviyorum. Firefox falan bana daha çok hitap ediyor.
Keşke tasarımı değiştireceklerine daha az veri toplasalarmış.
Keşke hızı arttırsalar hocam. Cidden son zamanlarda çok fazla yavaşladı Opera GX.

Tasarım olarak çok bayılıyorum bu tarayıcıya fakat, sayfalar yüklenmiyor yarıda kesiliyor kapatıp tekrar açmam gerekiyor aşırı sinir bozucu bu durumdan dolayı.
Bende de vardı aynı problem. 2-3 hafta önce bu gibi problemler yüzünden Brave'e geçtim.

Kişisel fikrim, şu browseri görünce bile gözüm kanıyor nasıl kullanıyorsunuz bunu ya?

Keşke hızı arttırsalar hocam. Cidden son zamanlarda çok fazla yavaşladı Opera GX.

Bende de vardı aynı problem. 2-3 hafta önce bu gibi problemler yüzünden Brave'e geçtim.

Tasarım olarak diğer tarayıcılardan çok daha iyi, diğer tarayıcılar bomboş geliyor.
Brave de sanırım düz tarayıcı. Google ve Edge gibi.

Kişisel fikrim, şu browseri görünce bile gözüm kanıyor nasıl kullanıyorsunuz bunu ya?

Kişiden kişiye değişir hocam, ben çok beğeniyorum özelleştirilebilir olmasını.

Tasarım olarak diğer tarayıcılardan çok daha iyi, diğer tarayıcılar bomboş geliyor.
Brave de sanırım düz tarayıcı. Google ve Edge gibi.
Tasarım olarak bence de güzel. Ayrıca Brave'de de güzel görünüyor. Brave'de kenar çubuğu ve reklam engelleyici bulunuyor. Bu arada, reklam engelleyici gerçekten iyi çalışıyor. Normalde uBlock Origin kullanıyordum, ancak Brave'de buna gerek duymuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı