B beyazkurtfanıı41 Femtopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #1 Merhaba, internette D diskinde görünmez dosyalar var diye araştırma yapacaktım fakat DuckDuckGo arama seçimini gördüm. Nasıl kaldıracağımı bilen varsa yazabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2024
Merhaba, internette D diskinde görünmez dosyalar var diye araştırma yapacaktım fakat DuckDuckGo arama seçimini gördüm. Nasıl kaldıracağımı bilen varsa yazabilir mi?
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 4 Mayıs 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS B beyazkurtfanıı41 Femtopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #3 505552 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... D harfi ile arama yapınca oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
505552 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... D harfi ile arama yapınca oluyor.
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 4 Mayıs 2024 #4 beyazkurtfanıı41 dedi: D harfi ile arama yapınca oluyor. Genişletmek için tıkla... Arama motoru ayarlarındaki bu ayarları kurcalayın, DuckDuckGo keyword'ünü kaldırabiliyorsunuzdur belki. Galiba kaldıramıyormuşsunuz, tek çözümün arama yapmadan önce g yazmak olduğunu belirtmişler. Son düzenleme: 4 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
beyazkurtfanıı41 dedi: D harfi ile arama yapınca oluyor. Genişletmek için tıkla... Arama motoru ayarlarındaki bu ayarları kurcalayın, DuckDuckGo keyword'ünü kaldırabiliyorsunuzdur belki. Galiba kaldıramıyormuşsunuz, tek çözümün arama yapmadan önce g yazmak olduğunu belirtmişler.