E EtliBorek Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 129 Çözümler 1 23 Eylül 2023 #1 Merhaba, internette gezerken sürekli siyah beyaz kareler oluşuyor ve bu genelde YouTube ve Twitter'da oluyor. Oyun oynarken vesaire hiçbir sıkıntı yok. Ekran kartından şüpheliyim ama oyunda hiç yapmıyor. (Opera gX)
Merhaba, internette gezerken sürekli siyah beyaz kareler oluşuyor ve bu genelde YouTube ve Twitter'da oluyor. Oyun oynarken vesaire hiçbir sıkıntı yok. Ekran kartından şüpheliyim ama oyunda hiç yapmıyor. (Opera gX)
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #2 Ayarlardan donanımsal hızlandırmayı kapatın. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS E EtliBorek Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 129 Çözümler 1 23 Eylül 2023 #3 Florxsy BAN dedi: Ayarlardan donanımsal hızlandırmayı kapatın. Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşekkür ederim kapattım birazcık kullandıktan sonra çözülürse çözüm olarak işaretleyeceğim. Florxsy BAN dedi: Ayarlardan donanımsal hızlandırmayı kapatın. Genişletmek için tıkla... 40 dakikalık bir gezdim hiçbir sorunla karşılaşmadım çözümünüz için teşekkür ederim ekran kartından çok korkuyordum. Son düzenleme: 23 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Florxsy BAN dedi: Ayarlardan donanımsal hızlandırmayı kapatın. Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşekkür ederim kapattım birazcık kullandıktan sonra çözülürse çözüm olarak işaretleyeceğim. Florxsy BAN dedi: Ayarlardan donanımsal hızlandırmayı kapatın. Genişletmek için tıkla... 40 dakikalık bir gezdim hiçbir sorunla karşılaşmadım çözümünüz için teşekkür ederim ekran kartından çok korkuyordum.
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #4 EtliBorek dedi: 40 dakikalık bir gezdim hiçbir sorunla karşılaşmadım çözümünüz için teşekkür ederim ekran kartından çok korkuyordum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartıyla ilgili bir sorun yok hocam Opera GX bu ve bunun gibi birçok sorun var. Çözüme kavuşturduğum için sevindim Artı 0 Eksi
EtliBorek dedi: 40 dakikalık bir gezdim hiçbir sorunla karşılaşmadım çözümünüz için teşekkür ederim ekran kartından çok korkuyordum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartıyla ilgili bir sorun yok hocam Opera GX bu ve bunun gibi birçok sorun var. Çözüme kavuşturduğum için sevindim