Çözüldü Opera GX'te indirilen dosyalar açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ywgizefe

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
Opera GX'te bir dosya indirdiğimde dosyanın başında GX logosu görünüyor. Dosyaya tıkladığımda açılmak yerine yeniden indiriliyor. Opera GX şu anda varsayılan tarayıcım. Chrome kullanırken böyle bir sorun yaşamıyordum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Merhaba,
Opera GX'te bir dosya indirdiğimde dosyanın başında gx logosu görünüyor. Dosyaya tıkladığımda açılmak yerine yeniden indiriliyor. Opera GX şu anda varsayılan tarayıcım. Chrome kullanırken böyle bir sorun yaşamıyordum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosyanın formatı ne acaba?

Merhaba,
Opera GX'te bir dosya indirdiğimde dosyanın başında gx logosu görünüyor. Dosyaya tıkladığımda açılmak yerine yeniden indiriliyor. Opera GX şu anda varsayılan tarayıcım. Chrome kullanırken böyle bir sorun yaşamıyordum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam direkt çözüm odaklı gidelim dosyanın formatının. ZIP olduğunu düşünüyorum ondan dolayı ona göre yazacağım.
En muhtemel çözüm indirdiğiniz. ZIP dosyasını sağ Click yapıp birlikte aç diyoruz ve WinRAR tarzı bir program ile açıyoruz eğer PDF dosyası ise Adobe tarzı PDF açan programlarla birlikte açıyoruz.
Sonrasında operegx uygulamasını tekrar indirip yüklüyoruz.
Aynı sorunu Java versiyonunu yaşamıştım tarayıcı bir türlü açmıyordu bunları yaparak çözüme kavuştum.
Not: Eğer tarayıcıda ayar yaptıysanız ondan dolayida olabilir gx ayarlarını sıfırlamanizi da öneririm.
Merhaba,

Dosyanın formatı ne acaba?

Merhaba,

Hocam direkt çözüm odaklı gidelim dosyanın formatının. ZIP olduğunu düşünüyorum ondan dolayı ona göre yazacağım.
En muhtemel çözüm indirdiğiniz. ZIP dosyasını sağ Click yapıp birlikte aç diyoruz ve WinRAR tarzı bir program ile açıyoruz eğer PDF dosyası ise Adobe tarzı PDF açan programlarla birlikte açıyoruz.
Sonrasında operegx uygulamasını tekrar indirip yüklüyoruz.
Aynı sorunu Java versiyonunu yaşamıştım tarayıcı bir türlü açmıyordu bunları yaparak çözüme kavuştum.
Not: Eğer tarayıcıda ayar yaptıysanız ondan dolayida olabilir gx ayarlarını sıfırlamanizi da öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam normal wp bir resim sağ tık deyip indiriyorum. AVIF dosya diye indirmiş
Hocam başta indirdiğiniz dosyayı dediğim gibi birlikte aç yapın ve Fotoğraflar uygulaması ile açın olmaz ise Operayi tekrar kaldırıp indirin
Kaldırmadan Opera ayarlarını sıfırlayada bilirsiniz ilk başta?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı