Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.602 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 7 Şubat 2021 #1 Daha 15 dakika önce Firefox Quantum'dan Opera GX'e geçtim ve YouTube'da gözle görülür bir yavaşlık var, videolara yavaş girme... Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2021
Daha 15 dakika önce Firefox Quantum'dan Opera GX'e geçtim ve YouTube'da gözle görülür bir yavaşlık var, videolara yavaş girme...
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 7 Şubat 2021 #2 Silinen üye dedi: Daha 15 dakika önce Firefox Quantum'dan Opera GX'e geçtim ve YouTube'da gözle görülür bir yavaşlık var, videolara yavaş girme... Genişletmek için tıkla... Opera GX kullanmayın. Çözüm basit.
Silinen üye dedi: Daha 15 dakika önce Firefox Quantum'dan Opera GX'e geçtim ve YouTube'da gözle görülür bir yavaşlık var, videolara yavaş girme... Genişletmek için tıkla... Opera GX kullanmayın. Çözüm basit.
deftunex Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 373 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Şubat 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 7 Şubat 2021 #4 Silinen üye dedi: Daha 15 dakika önce Firefox Quantum'dan Opera GX'e geçtim ve YouTube'da gözle görülür bir yavaşlık var, videolara yavaş girme... Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yuklemeyi dene.
Silinen üye dedi: Daha 15 dakika önce Firefox Quantum'dan Opera GX'e geçtim ve YouTube'da gözle görülür bir yavaşlık var, videolara yavaş girme... Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yuklemeyi dene.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.850 Makaleler 4 7 Şubat 2021 #5 Opera kullanmayın, kullandırtmayın.
halloweise Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 379 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Eskişehir 7 Şubat 2021 #6 Ciusance dedi: Opera kullanmayın, kullandırtmayın. Genişletmek için tıkla... Sebep?
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.850 Makaleler 4 7 Şubat 2021 #7 halloweise dedi: Sebep? Genişletmek için tıkla... Bilgilerinin korunmasını sağlamak için.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.602 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 7 Şubat 2021 #8 deftunex dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sorunum çözüldü teşekkürler.
deftunex dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sorunum çözüldü teşekkürler.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 7 Şubat 2021 #9 Bak ne güzel, Allah korumuş. Sil Opera'yı, indir Brave'i keyfine bak. The browser that puts you first | Brave The Brave browser is a fast, private and secure web browser for PC, Mac and mobile. Download now to enjoy a faster ad-free browsing experience that saves data and battery life by blocking tracking software. brave.com
Bak ne güzel, Allah korumuş. Sil Opera'yı, indir Brave'i keyfine bak. The browser that puts you first | Brave The Brave browser is a fast, private and secure web browser for PC, Mac and mobile. Download now to enjoy a faster ad-free browsing experience that saves data and battery life by blocking tracking software. brave.com
Swader Decapat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #10 Opera GX bir yeden sonra kasıyor. Geçici olarak çözüm bulabilirsin ama tam çözümünü bilmiyorum.