Çözüldü Opera GX'te YT videoları açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cti real

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Açmam için tarayıcıyı kapatmam gerekiyor, böyle bir sorun yoktu W11'den Windows 10'a geçtim, şimdi olmaya başladı.

Çözüm
Hocam ben chromeye geçiş yaptım ama sorun halen devam ediyor şöyle, ilk video sorunsuz açılıyor ama geri gelip 2.video açmak isteyince olmuyor.

Hocam tarayıcıyı kapatıp açtım artık sorunsuz oluyor. Çözümü tarayıcı değiştirmek böyle bir durumda 2 gündür bütün forumları gezdim hiç bir çözüm yolu olmadı.
Şu mesajdakileri dene muhtemelen düzelecektir.
@cti real Tüm verilerimi temizlediniz? Temizlemediyseniz temizleyip deneyin.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
  1. libwidevinecdm.so
  2. Aşağıdaki komut satırı ile dosyayı opera dizinine kopyalayın:
~$ sudo cp /home/Name/Downloads/libwidevinecdm.so /usr/lib/x86_64-linux-gnu/opera/resources/libwidevinecdm.so

Not: Adı bilgisayar adınıza değiştirin, ilk adres bilgisayarınızda farklı olabilir

1. Operayı yeniden başlat
Bunu Opera forumda buldum, baya kişi yaşamış bu sorunu herhalde. Siteyide paylaşıyorum bakabilirsin.

İsterseniz buradan farklı bir opera sürümünü yükleyebilirsiniz.

Hocam ben chromeye geçiş yaptım ama sorun halen devam ediyor şöyle, ilk video sorunsuz açılıyor ama geri gelip 2.video açmak isteyince olmuyor.

Hocam tarayıcıyı kapatıp açtım artık sorunsuz oluyor. Çözümü tarayıcı değiştirmek böyle bir durumda 2 gündür bütün forumları gezdim hiç bir çözüm yolu olmadı.

Çözüm
Açmam için tarayıcıyı kapatmam gerekiyor, böyle bir sorun yoktu W11'den Windows 10'a geçtim, şimdi olmaya başladı.

Reklam engelleyici varsa onu kapat Opera da bende de oluyor o reklam engelleyiciyi kapattım düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…