F fps_lover Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 79 4 Mayıs 2021 #11 Hocam Vivaldi diye bir tarayıcı var bakın isterseniz çok hoş görünümlü ve hızlı bir tarayıcı Brave'den 2-3 kat güvenli ayrıca.
Hocam Vivaldi diye bir tarayıcı var bakın isterseniz çok hoş görünümlü ve hızlı bir tarayıcı Brave'den 2-3 kat güvenli ayrıca.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 4 Mayıs 2021 #12 ketofilen dedi: Hocam Chrome web Store erişimi var mı? Bi' bakar mısınız benim için. Genişletmek için tıkla... Var.
ketofilen dedi: Hocam Chrome web Store erişimi var mı? Bi' bakar mısınız benim için. Genişletmek için tıkla... Var.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 4 Mayıs 2021 #13 oyunmaker1 dedi: Bende daha dün gece Opera GX'den Yandex'e geçtim. Genişletmek için tıkla... Çöpten çöpe
oyunmaker1 dedi: Bende daha dün gece Opera GX'den Yandex'e geçtim. Genişletmek için tıkla... Çöpten çöpe
oyunmaker1 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 396 Çözümler 1 Yer patates tarlası 4 Mayıs 2021 #14 theYagi dedi: Çöpten çöpe Genişletmek için tıkla... Nasıl yani yandex iyi değil mi?
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.047 Çözümler 12 4 Mayıs 2021 #15 Brave'de güvenlik açığı çıksa bütün braveciler felç
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 4 Mayıs 2021 #16 Captain Levi dedi: Aslında ilk başta Vivaldi'ye geçecektim. Geçmiştim zaten fakat Vivaldi'ye geçtikten 1 gün sonra mailim çalındı ilginç bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 1.5 2 aydır Vivaldi kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım başka bir şeyden çalınmış olabilir.
Captain Levi dedi: Aslında ilk başta Vivaldi'ye geçecektim. Geçmiştim zaten fakat Vivaldi'ye geçtikten 1 gün sonra mailim çalındı ilginç bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 1.5 2 aydır Vivaldi kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım başka bir şeyden çalınmış olabilir.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 4 Mayıs 2021 #17 E Posta hesaplarımı falan ayarlamam lazım :/ Biraz sürecek sanırım.
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #18 m47 dedi: Hocam ben 1.5 2 aydır Vivaldi kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım başka bir şeyden çalınmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Firefox modu yüklemiştim dedi onun yüzünden olabilir.
m47 dedi: Hocam ben 1.5 2 aydır Vivaldi kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım başka bir şeyden çalınmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Firefox modu yüklemiştim dedi onun yüzünden olabilir.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 4 Mayıs 2021 #19 fps_lover dedi: Hocam Vivaldi diye bir tarayıcı var bakın isterseniz çok hoş görünümlü ve hızlı bir tarayıcı Brave'den 2-3 kat güvenli ayrıca. Genişletmek için tıkla... m47 dedi: Hocam ben 1.5 2 aydır Vivaldi kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım başka bir şeyden çalınmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Firefox modu kurmuştum modlar verilere erişebiliyor mu?
fps_lover dedi: Hocam Vivaldi diye bir tarayıcı var bakın isterseniz çok hoş görünümlü ve hızlı bir tarayıcı Brave'den 2-3 kat güvenli ayrıca. Genişletmek için tıkla... m47 dedi: Hocam ben 1.5 2 aydır Vivaldi kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım başka bir şeyden çalınmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Firefox modu kurmuştum modlar verilere erişebiliyor mu?
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #20 fps_lover dedi: Hocam Vivaldi diye bir tarayıcı var bakın isterseniz çok hoş görünümlü ve hızlı bir tarayıcı Brave'den 2-3 kat güvenli ayrıca. Genişletmek için tıkla... Yavaş ve görünümü iyi olmadığı için öneriyordum ama son güncellemede çok güzel görünümlü ve aşırı hızlı bir tarayıcı olmuş.
fps_lover dedi: Hocam Vivaldi diye bir tarayıcı var bakın isterseniz çok hoş görünümlü ve hızlı bir tarayıcı Brave'den 2-3 kat güvenli ayrıca. Genişletmek için tıkla... Yavaş ve görünümü iyi olmadığı için öneriyordum ama son güncellemede çok güzel görünümlü ve aşırı hızlı bir tarayıcı olmuş.