Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #51 Metonoktaexe dedi: Yeni PC'de olduğum için pek bir şey farkedemedim. Eskide olur inş. Genişletmek için tıkla... Captain Levi dedi: Google Chrome — Spyware Watchdog Chrome'un Opera'dan bir farkı yok güvenlik açısından Genişletmek için tıkla... Ama napalım Brave çok yavaş açıldı. Chrome sadeliğiyle öne çıkıyor.
Metonoktaexe dedi: Yeni PC'de olduğum için pek bir şey farkedemedim. Eskide olur inş. Genişletmek için tıkla... Captain Levi dedi: Google Chrome — Spyware Watchdog Chrome'un Opera'dan bir farkı yok güvenlik açısından Genişletmek için tıkla... Ama napalım Brave çok yavaş açıldı. Chrome sadeliğiyle öne çıkıyor.
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #52 Metonoktaexe dedi: Ama napalım Brave çok yavaş açıldı. Chrome sadeliğiyle öne çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Ungoogled Chromium deneyin hem veri toplamıyor hem de arayüzü Chrome'la aynı.
Metonoktaexe dedi: Ama napalım Brave çok yavaş açıldı. Chrome sadeliğiyle öne çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Ungoogled Chromium deneyin hem veri toplamıyor hem de arayüzü Chrome'la aynı.
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.047 Çözümler 12 4 Mayıs 2021 #53 Brave - Spyware Watchdog Bruj moment.
Sir. Peker Centipat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 280 4 Mayıs 2021 #54 Opera GX kadar lanet tarayıcı yok, hem ekranı kısıtlıyor, hemde çok ram kullanıyor.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 4 Mayıs 2021 #55 Sir. Peker dedi: Opera GX kadar lanet tarayıcı yok, hem ekranı kısıtlıyor, hem de çok RAM kullanıyor. Genişletmek için tıkla...
Sir. Peker dedi: Opera GX kadar lanet tarayıcı yok, hem ekranı kısıtlıyor, hem de çok RAM kullanıyor. Genişletmek için tıkla...
Sir. Peker Centipat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 280 4 Mayıs 2021 #56 Captain Levi dedi: Eki Görüntüle 1006664 Genişletmek için tıkla... Tarayıcı arıyorum geçemiyom ki Brave'ye geçicem ama kararsızım
Captain Levi dedi: Eki Görüntüle 1006664 Genişletmek için tıkla... Tarayıcı arıyorum geçemiyom ki Brave'ye geçicem ama kararsızım
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #57 Ömer Emin dedi: Ungoogled Chromium deneyin hem veri toplamıyor hem de arayüzü Chrome'la aynı. Genişletmek için tıkla... Yok hallettim mutluyum.
Ömer Emin dedi: Ungoogled Chromium deneyin hem veri toplamıyor hem de arayüzü Chrome'la aynı. Genişletmek için tıkla... Yok hallettim mutluyum.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 4 Mayıs 2021 #58 Khamzat dedi: Brave - Spyware Watchdog Bruj moment. Genişletmek için tıkla... Hocam hafif aşağıya kaydırıp okursanız öyle aman aman veri toplamıyor sadece üsteki yazıyla yargılamayın.
Khamzat dedi: Brave - Spyware Watchdog Bruj moment. Genişletmek için tıkla... Hocam hafif aşağıya kaydırıp okursanız öyle aman aman veri toplamıyor sadece üsteki yazıyla yargılamayın.
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #59 Ungoogled-Chromium — Spyware Watchdog
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 4 Mayıs 2021 #60 Sir. Peker dedi: Tarayıcı arıyorum geçemiyorum ki Brave'ye geçeceğim ama kararsızım. Genişletmek için tıkla... Brave gayet hızlı hocam geçebilirsiniz Brave Firefox Edge bu üçlü en iyilerindendir.
Sir. Peker dedi: Tarayıcı arıyorum geçemiyorum ki Brave'ye geçeceğim ama kararsızım. Genişletmek için tıkla... Brave gayet hızlı hocam geçebilirsiniz Brave Firefox Edge bu üçlü en iyilerindendir.