Çözüldü Opera hariç tüm tarayıcılar görev çubuğunda 2 tane gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Callisto1232

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
İşletim sistemi: Windows 7.
Öncelikle herkese merhaba. Ben herhangi bir tarayıcıyı açtığımda görev çubuğunda 2 tane gözüküyor. Görev çubuğundaki kısayolu kaldırıp dosya gezgininden Vivaldi'nin kendi kısayolunu görev çubuğuna ekledim fakat yine de görev çubuğunda Vivaldi'yi açınca 2 tane gözüküyor. Aynı şey Chrome'da da var fakat Opera'yı açtığımda böyle bir şey ile karşılaşmıyorum. Sorun nedir? Şimdiden konuma bakıp vakit ayıran herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Opera varsayılan mı? Varsayılan ise ondan olabilir.
Hayır. Varsayılan tarayıcı Google Chrome.
Arkadaşlar sorunumu çözdüm. Görev çubuğunda 2. görünen tarayıcının üstüne sağ tıklayıp "Görev Çubuğuna Sabitle"yi tıkladım ve diğer görev çubuğundaki aynı tarayıcıyı görev çubuğundan kaldırdım.
Çözümü bilmiyorum ama görev çubuğundaki simgeleri nasıl ortaladın söylersen sevinirim.
Bu videodan yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Fakat lütfen konu ile alakası olmayacak mesajlar yazmayınız.

Hayır. Varsayılan tarayıcı Google Chrome.
Arkadaşlar sorunumu çözdüm. Görev çubuğunda 2. görünen tarayıcının üstüne sağ tıklayıp "Görev Çubuğuna Sabitle"yi tıkladım ve diğer görev çubuğundaki aynı tarayıcıyı görev çubuğundan kaldırdım.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…