Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 818 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #1 Selamlar, dün Opera giriş yapılmış olan tüm hesaplardan çıkış yapmış. Örnek olarak YouTube veya Technopat hesabım. Normal mi?
Selamlar, dün Opera giriş yapılmış olan tüm hesaplardan çıkış yapmış. Örnek olarak YouTube veya Technopat hesabım. Normal mi?
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 18 Aralık 2024 #2 Normal degil. Kaspersky gibi antivirus uygulamalarindan tarama yapin
Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 818 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #3 hogwartscanavarı dedi: Normal degil. Kaspersky gibi antivirus uygulamalarindan tarama yapin. Genişletmek için tıkla... Opera'nın kendi temizlik aygıtından temizlik yaptım ondan kaynaklı olabilir mi?
hogwartscanavarı dedi: Normal degil. Kaspersky gibi antivirus uygulamalarindan tarama yapin. Genişletmek için tıkla... Opera'nın kendi temizlik aygıtından temizlik yaptım ondan kaynaklı olabilir mi?
Sercan1096 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.683 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer Bursa 18 Aralık 2024 #4 Opera yapıyor bazen öyle, benim de geçen hafta oldu aynısı.
Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 818 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #5 Sercan1096 dedi: Opera yapıyor bazen öyle, benim de geçen hafta oldu aynısı. Genişletmek için tıkla... Bir şey daha soracağım Opera'nın yeni bir güncellemesi vardı az önce yaptım çok kötü oldu robotikleştirmişler eski haline alabilir miyiz hocam.
Sercan1096 dedi: Opera yapıyor bazen öyle, benim de geçen hafta oldu aynısı. Genişletmek için tıkla... Bir şey daha soracağım Opera'nın yeni bir güncellemesi vardı az önce yaptım çok kötü oldu robotikleştirmişler eski haline alabilir miyiz hocam.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 18 Aralık 2024 #6 Kaworu NAGİSA dedi: Opera'nın kendi temizlik aygıtından temizlik yaptım ondan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet olabilir. O cerezleri ve sifreleri temizliyor olabilir. Kaworu NAGİSA dedi: Bir şey daha soracağım Opera'nın yeni bir güncellemesi vardı az önce yaptım çok kötü oldu robotikleştirmişler eski haline alabilir miyiz hocam. Genişletmek için tıkla... Robotiklestirmisler derken?
Kaworu NAGİSA dedi: Opera'nın kendi temizlik aygıtından temizlik yaptım ondan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet olabilir. O cerezleri ve sifreleri temizliyor olabilir. Kaworu NAGİSA dedi: Bir şey daha soracağım Opera'nın yeni bir güncellemesi vardı az önce yaptım çok kötü oldu robotikleştirmişler eski haline alabilir miyiz hocam. Genişletmek için tıkla... Robotiklestirmisler derken?
Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 818 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #7 hogwartscanavarı dedi: Evet olabilir. O cerezleri ve sifreleri temizliyor olabilir. Robotiklestirmisler derken? Genişletmek için tıkla... Burada çok detaylı değil ama umarım anlamışsınızdır. Dosya Ekleri 1734538096565.png 29,4 KB · Görüntüleme: 41 1734538163826.png 34,5 KB · Görüntüleme: 35
hogwartscanavarı dedi: Evet olabilir. O cerezleri ve sifreleri temizliyor olabilir. Robotiklestirmisler derken? Genişletmek için tıkla... Burada çok detaylı değil ama umarım anlamışsınızdır.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 18 Aralık 2024 #8 Kaworu NAGİSA dedi: Burada çok detaylı değil ama umarım anlamışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Temayi degistirin.
Kaworu NAGİSA dedi: Burada çok detaylı değil ama umarım anlamışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Temayi degistirin.
Bendy00 Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 634 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus 16 R1015NT İntel İ7-14700HX 16 Gb RAM RTX 4070 8 Gb Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #9 Kaworu NAGİSA dedi: Selamlar, dün Opera giriş yapılmış olan tüm hesaplardan çıkış yapmış. Örnek olarak YouTube veya Technopat hesabım. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Aynısını az önce yaşadım hocam Opera GX kullanıyorum.
Kaworu NAGİSA dedi: Selamlar, dün Opera giriş yapılmış olan tüm hesaplardan çıkış yapmış. Örnek olarak YouTube veya Technopat hesabım. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Aynısını az önce yaşadım hocam Opera GX kullanıyorum.
Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 818 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #10 Bendy00 dedi: Aynısını az önce yaşadım hocam Opera GX kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam peki yeni güncellemeyi yaptınız mı yukarıda verdiğim görsellerdeki şekilde mi tarayıcınız?
Bendy00 dedi: Aynısını az önce yaşadım hocam Opera GX kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam peki yeni güncellemeyi yaptınız mı yukarıda verdiğim görsellerdeki şekilde mi tarayıcınız?