Opera kasıyor

Makaleler
2
Chrome kasmıyor fakat Opera kasıyor. Opera kullanmayı daha çok seviyorum. Mesela sitede konu açarken bile kasıyordu, YouTube'da video izlerken her seferinde 360p ile başlatıyor. Kendim yükseltmem gerekiyor.

Chrome kasmıyor fakat Opera kasıyor. Opera kullanmayı daha çok seviyorum. Mesela sitede konu açarken bile kasıyordu, YouTube'da video izlerken her seferinde 360p ile başlatıyor. Kendim yükseltmem gerekiyor.

Donanım hızlandırma açık mı?

Ben de eski bir opera kullanıcısıydım ancak artık sadece mobilden kullanıyorum. Bilgisayarda Brave'e geçtim. Sana da tavsiye ederim.

Ben de eski bir Opera kullanıcısıydım ancak artık sadece mobilden kullanıyorum. Bilgisayarda Brave'e geçtim. Sana da tavsiye ederim.

Hocam Brave de denedim de Opera hala daha hoşuma gidiyor.

Donanım hızlandırma açık mı?

Bilmiyorum bakayım. Açıksa kapatayım mı?
Kapalıymış.

Opera ayarlarından düzenlemeyi deneyin. Belki işe yarar.

Neyi düzenlemem lazım.

Donanım hızlandırma tarayıcıyı daha çok yavaşlatır. Mümkünse kapatın. Ayrıca çerezlerden dolayı ağırlaşmış olabilir. Geçmişi her şeyiyle temizleyin. Eğer hala kasıyorsa silip yeniden yükleyin. Ayrıca kullandığınız eklentilerde ağırlaştırabilir. Bu arada W11 kullanıyorsanız Edge kullanmanızı öneririm. Sistemle muazzam uyumlu çalışıyor ve Chromium altyapılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…